| 26/2 |
27/07/2017 |
Komisyona davet edileceklerin tespiti, Komisyonda görevlendirilecek uzmanların belirlenmesi ve Komisyonun çalışma takvimine ilişkin görüşmeler
|
| 26/2 |
27/07/2017 |
Komisyona davet edileceklerin tespiti, Komisyonda görevlendirilecek uzmanların belirlenmesi ve Komisyonun çalışma takvimine ilişkin görüşmeler
|
| 26/3 |
04/10/2017 |
Komisyona davet edileceklerin tespiti, Komisyonda görevlendirilecek uzmanların belirlenmesi ve Komisyonun çalışma takvimine ilişkin görüşmeler
|
| 26/3 |
04/10/2017 |
Komisyona davet edileceklerin tespiti, Komisyonda görevlendirilecek uzmanların belirlenmesi ve Komisyonun çalışma takvimine ilişkin görüşmeler
|
| 26/3 |
11/10/2017 |
İttifak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Korkmaz'ın, glütensiz ürün üretiminde nihai üreticisinin sınırlandırılması, hastalara verilen desteğin artırılması, Türkiye'de üretilmeyen ürünler için üreticiye tarımsal desteğin verilmesi gerektiği hakkında sunumu
|
| 26/3 |
11/10/2017 |
Profesör Doktor Mahir Turhan'ın, çölyak hastalığının sağlık boyutu, gıda boyutu, sosyal ve psikolojik boyutundaki sorunlar ve çözüm önerileri hakkında sunumu
|
| 26/3 |
11/10/2017 |
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Nihat Pakdil'in, etiketleme mevzuatının AB mevzuatıyla uyumlu olduğu, birincil üretimde destekledikleri bitkilerle ilgili 21 ürün grubu olduğu, talep olması hâlinde AR-GE desteği verebilecekleri hakkında sunumu
|
| 26/3 |
26/10/2017 |
NUSTIL Genel Müdürü Özgür Erdoğan'ın, teşhis oranının yükseltilmesi gerektiği, glütensiz ürünlere kolay ulaşılması, çölyaklıların sosyal ortamlara rahat katılabilmeleri, ithalatta yaşadıkları sorunlar, sponsor oldukları etkinlikler ve diğer sosyal aktiviteleri hakkında sunumu
|
| 26/3 |
26/10/2017 |
Sunumlara ve Komisyon olarak önerilere ilişkin görüşmeler
|
| 26/3 |
09/11/2017 |
Beşler Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Çakmak'ın, glütensiz gıda üretimini sosyal sorumluluk projesi olarak gördükleri, bu ürünlerin üretiminde ve dağıtımında yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında sunumu
|
| 26/3 |
09/11/2017 |
Sinangil Un Satış ve Pazarlama Müdürü İlhan Metin'in, ürün iade oranının düşürülmesi için glütene duyarlı hasta haritasının çıkarılması gerektiği ve satış fiyatını etkileyecek teşvikler hakkında sunumu
|
| 26/3 |
09/11/2017 |
Tutanak Metni
|
| 26/3 |
09/11/2017 |
Dr. Schar Türkiye İthalat Müdürü Markos Charalampopoulos'un, kontrollü tarım, kontrollü ham madde tedariki, AR-GE çalışmaları, üretimde dikkat ettikleri konular, ham maddeyi Türkiye'den temin etmeyi ve üretim yapmayı düşündükleri hakkında sunumu
|
| 26/3 |
09/11/2017 |
Glutensiz Hayat Derneği Başkanı Zehra Tülin Ünal'ın, kızının da çölyak hastası olduğu, bilinçlendirilmenin artırılması gerektiği, yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında sunumu
|
| 26/3 |
09/11/2017 |
Beşler Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Çakmak'ın, glütensiz gıda üretimini sosyal sorumluluk projesi olarak gördükleri, bu ürünlerin üretiminde ve dağıtımında yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında sunumu
|
| 26/3 |
09/11/2017 |
Beşler Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Çakmak'ın, glütensiz gıda üretimini sosyal sorumluluk projesi olarak gördükleri, bu ürünlerin üretiminde ve dağıtımında yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında sunumu
|
| 26/3 |
23/11/2017 |
Komisyonun görev süresi bitse de ilgililerle çalışmalara devam edeceklerine, bunun bir başlangıç olduğuna ilişkin açıklaması
|
| 26/3 |
23/11/2017 |
ETİ Teknoloji ve Ürün Geliştirme Grup Başkanı Dr. Ahmet Görgülü'nün, glütensiz ürünün üretiminden tüketiciye ulaşana kadar olan aşamalardaki sorunlar ve çözüm önerileri, toplum ve doktor farkındalığını artırmak için yaptıkları çalışmalar hakkında sunumu
|
| 26/3 |
23/11/2017 |
Yrd. Doç. Dr. Sibel Akmehmet Şekerler'in, çölyaklı birey ve ailelerin gerçek yaşantılarını yansıtan alıntılar ve bu deneyimler üzerine yorumları hakkında sunumu
|
| 26/3 |
23/11/2017 |
Antalya Çölyak Derneği Başkanı Hakan Yılmaz'ın, glütensiz diyet uygulama ve analizdeki sorunlar, çözüm önerileri, PTT Kart ve kamu spotunun hazırlanması gerektiği hakkında sunumu
|
| 26/3 |
23/11/2017 |
Tutanak Metni
|