KOMİSYON KONUŞMASI

DURMUŞ ALİ SARIKAYA (İstanbul) - Teşekkür ediyoruz Kemal Bey, değerli vaktinizi ayırdınız, sosyal sorumluluk projesi olarak bunu gerçekleştirdiğiniz için de Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak da bütün aileler adına, dernekler adına, bütün çölyaklı hastalar adına da teşekkür ediyorum, sağ olun, var olun. Sadece ben şeyi merak ediyorum -Ceyhun Bey'in kaldığı yerden devam ederek- tesis ayrı, bina ayrı, bu üretim aşamanızdan sonra çapraz bulaşım olup olmadığı konusundaki testleri sürekli yaptırıyor muyuz?

BEŞLER GRUP YÖNETİM KURULU ÜYESİ KEMAL ÇAKMAK - Tamamını yapıyoruz efendim. Bizim zaten ham maddemiz aynı, değiştirmiyoruz. Her üretim aşamasında ilk etapta 200 kilogram üretip, bunu TÜBİTAK'a ve bir de Kocaeli'de yabancı menşeli en meşhur, Türkiye'nin en sağlıklı laboratuvarlarında bunların "okey"ini aldıktan sonra üretime devam ediyoruz.

DURMUŞ ALİ SARIKAYA (İstanbul) - Sürekli o kontrollere devam ediyorsunuz.

BEŞLER GRUP YÖNETİM KURULU ÜYESİ KEMAL ÇAKMAK - Tabii, bizim zaten belgelerimizde var efendim, çok hassas bir konu.

DURMUŞ ALİ SARIKAYA (İstanbul) - Peki, üretim bandında çalışan herkesin bilgilendirilmesi, eğitilmesi falan o konularda bir çalışmanız var mı?

BEŞLER GRUP YÖNETİM KURULU ÜYESİ KEMAL ÇAKMAK - Burada İtalya'da da eğitim görmüş Gıda Mühendisimiz Kübra Hanım da var, biraz daha bilgi verebilir.