MİLLETVEKİLİNİN İLK İMZASININ BULUNDUĞU MECLİS ARAŞTIRMASI ÖNERGELERİ
Osman KAPTAN
Antalya - CHP
Dönem Taksim/ Esas No Tarihi Önergenin Başlığı ve Özeti
24 10/ 21.01.2015 Antalya Milletvekili Osman Kaptan ve 34 Milletvekilinin, Tarım Sigortaları Havuzunun işleyişinde karşılaşılan sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/678 22.03.2012 Antalya Milletvekili Osman Kaptan ve 22 Milletvekilinin, 5957 sayılı kanunun uygulanmasında yaşanan sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 29.01.2014 Antalya Milletvekili Osman Kaptan ve 27 Milletvekilinin, kamyoncu ve nakliyeci esnafınının sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/368 08.12.2011 Antalya Milletvekili Osman Kaptan ve 20 Milletvekilinin, seracılığın sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 10.04.2013 Antalya Milletvekili Osman Kaptan ve 31 Milletvekilinin, Türkiye Radyo Televizyon Kurumunun faaliyet ve yayınları ile ilgili iddiaların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.