MİLLETVEKİLİNİN İMZASININ BULUNDUĞU MECLİS ARAŞTIRMASI ÖNERGELERİ
Emin ÇINAR
Kastamonu - MHP
Dönem Taksim/ Esas No Tarihi Önergenin Başlığı ve Özeti
24 10/155 18.11.2011 Kütahya Milletvekili Alim IŞIK ve 21 Milletvekilinin, internet üzerinden oynanan oyunların neden olduğu kayıt dışı sanal ticaretin ve çocuklar ve gençler üzerindeki etkilerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 11.10.2013 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 19 Milletvekilinin, şehirlerin dokusuna uygun olmayan yapılaşmanın nedenleri ve sonuçlarının tüm yönleri ile araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/1140 30.04.2014 Mersin Milletvekili Ali ÖZ ve 20 Milletvekilinin, kadına yönelik şiddetin artmasının nedenlerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/947 20.05.2014 Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut ve 19 Milletvekilinin, Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden kazasının sebeplerinin araştırılarak sorumlularının tespit edilmesi ve iş kazalarının önüne geçilerek iş güvenliği ile ilgili eğitimlerin verilmesi ve can kayıpları sebebiyle ailelerin mağduriyetlerinin giderilmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/255 23.03.2012 Mersin Milletvekili MHP Grup Başkanvekili Mehmet ŞANDIR ve 19 Milletvekilinin, hasta ve hasta yakınlarının sağlık çalışanlarına uyguladıkları şiddetin sebep ve sonuçlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/759 11.10.2013 Mersin Milletvekili Ali ÖZ ve 22 Milletvekilinin, Türk sporcularının doping kullanmasının nedenlerinin ve doping maddelerine erişim imkanlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/160 15.02.2012 Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel ve 20 Milletvekilinin, sosyal paylaşım siteleri başta olmak üzere, internet kullanımının aile yapısı üzerindeki olumsuz etkilerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 13.07.2013 Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin YILMAZ ve 19 Milletvekilinin, ülkemizdeki yoksulluğun tüm boyutllarıyla araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/1216 14.11.2012 Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu ve 21 Milletvekilinin, geri dönüşümde yaşanan sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/188 20.10.2011 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 21 Milletvekilinin, orman yangınları konusunun araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 12.02.2014 Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz ve 20 Milletvekilinin, Yozgat'taki maden yataklarının işletilerek ekonomiye kazandırılması için alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 11.10.2013 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 19 Milletvekilinin, Milli Eğitim Bakanlarının eğitim sistemlerindeki farklı uygulamalarının nedenleri ile sonuçlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/462 12.01.2012 Adana Milletvekili Muharrem VARLI ve 19 Milletvekilinin, Çukurova bölgesindeki pamuk üreticilerinin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 19.04.2013 Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen ve 20 Milletvekilinin, Hamitabat Termik Santrali özelleştirilmesinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 09.01.2014 Mersin Milletvekili Ali ÖZ ve 20 Milletvekilinin, çiftçilerin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/935 06.06.2012 Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu ve 20 Milletvekilinin, polislerin ekonomik ve sosyal sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 19.02.2014 Tokat Milletvekili Reşat Doğru ve 19 Milletvekilinin, üniversite öğrencilerinin barınma sorunları ile diğer sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/592 23.02.2012 Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu ve 21 Milletvekilinin, tüketici hakları alanında yaşanan sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 14.01.2013 Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu ve 21 Milletvekilinin, tıbbi cihaz üretimi konusunda yaşanan sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 09.04.2013 Elazığ Milletvekili Enver Erdem ve 20 Milletvekilinin, Elazığ ilindeki şekerpancarı üreticilerinin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 11.04.2013 Mersin Milletvekili Ali ÖZ ve 20 Milletvekilinin, Taşeron işçilerin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/341 25.11.2011 Adana Milletvekili Ali HALAMAN ve 19 Milletvekilinin, Adana ilinin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/826 03.05.2012 Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel ve 20 Milletvekilinin, zihinsel engelli bakım ve rehabilitasyon merkezlerinde verilen hizmetlerin nitelik ve yeterlik bakımından araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/152 20.10.2011 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 21 Milletvekilinin, özel hastanelerin sorunlarının ve bu sorunlara yol açan etkenlerin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/1079 10.10.2012 Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker ve 19 Milletvekilinin, Suriye'ye komşu illerin ekonomik durumlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 13.02.2013 Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin YILMAZ ve 20 Milletvekilinin, Besicilerin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 08.05.2013 Adana Milletvekili Ali HALAMAN ve 20 Milletvekilinin, Ziraat Mühendislerinin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/526 03.02.2012 İstanbul Milletvekili Durmuşali Torlak ve 24 Milletvekilinin, çay sektörü ve çay üreticilerinin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 24.11.2014 Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu ve 19 Milletvekilinin, Türk sporunda yaşanan sorunları ve çözüm yollarını belirlemek için konunun araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 18.01.2013 Kütahya Milletvekili Alim IŞIK ve 20 Milletvekilinin, Kdv iadesi uygulamasında yaşanan sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 02.07.2014 İstanbul Milletvekili Durmuşali Torlak ve 19 Milletvekilinin, kara yollarının teknik ve fiziki durumunun uluslararası standartlara uygunluğunun araştırılarak güvenli ulaşımın sağlanabilmesi için alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 14.02.2013 Adana Milletvekili Seyfettin YILMAZ ve 21 Milletvekilinin, Adalet Kalkınma Partisine ait otopark ile ilgili iddiaların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/153 20.10.2011 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 20 Milletvekilinin, çocuk suçluluğu sorununun araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/780 16.04.2012 Adana Milletvekili Ali HALAMAN ve 19 Milletvekilinin, arı ve bal ürünlerinin üretiminde ve pazarlamasında yaşanan sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 25.11.2014 Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz ve 21 Milletvekilinin, Atatürk Orman Çiftliği arazisine inşa edilen Cumhurbaşkanlığı Hizmet Binasının yapım sürecinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 22.05.2013 Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan ve 19 Milletvekilinin, orta vadeli program ve orta vadeli mali planın süresinde yayımlanmamasından kaynaklanan sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 19.06.2013 Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ve 20 Milletvekilinin, başta taksici esnafın olmak üzere Kocaeli'deki esnafın araştırılması amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 11.02.2014 Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ve 19 Milletvekilinin, Türk Telekom'un özelleştirilmesi sonrasında gayrimenkullerin satışıyla ilgili işlemlerin incelenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 12.04.2013 Antalya Milletvekili Mehmet Günal ve 19 Milletvekilinin, Turizm sektöründeki sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/684 27.03.2012 Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu ve 19 Milletvekilinin, astsubayların sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/1081 10.10.2012 Hatay Milletvekili Şefik Çirkin ve 21 Milletvekilinin, uyuşturucu madde bağımlılığı ve kaçakçılığının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/365 08.12.2011 Kastamonu Milletvekili Emin Çınar ve 21 Milletvekilinin, Kastamonu ilinden diğer illere yapılan göçlerin nedenlerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/767 12.04.2012 Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen ve 20 Milletvekilinin, Ergene ve Çorlu derelerindeki kirliliğin çevreye ve insan sağlığına verdiği zararların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/928 05.06.2012 Isparta Milletvekili Süleyman Nevzat Korkmaz ve 19 Milletvekilinin, Roman vatandaşlarımızın sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/361 07.12.2011 Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu ve 19 Milletvekilinin, İş kazalarının nedenlerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/170 20.10.2011 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 19 Milletvekilinin, hâkim ve savcıların özlük haklarıyla ilgili sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/685 27.03.2012 Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu ve 19 Milletvekilinin, 4-C'li personelin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 30.01.2014 Adana Milletvekili Ali HALAMAN'ın, Adana'nın, Yumurtalık İlçesinin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 30.01.2014 Adana Milletvekili Ali HALAMAN ve 19 Milletvekilinin, Adana'nın Saimbeyli İlçesinin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/243 27.10.2011 Tokat Milletvekili Reşat Doğru ve 21 Milletvekilinin, noterlik hizmetlerinin ücretlendirilmesi ve noterlerin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/175 20.10.2011 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 20 Milletvekilinin, yangın söndürme uçak ve helikopterlerinin kiralanması için yapılan hizmet alım ihaleleriyle ilgili sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/240 27.10.2011 Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu ve 24 Milletvekilinin, yerfıstığı üreticilerinin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/300 16.11.2011 Adana Milletvekili Ali HALAMAN ve 19 Milletvekilinin, küçük esnaf ve sanatkarların sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 31.01.2013 Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz ve 19 Milletvekilinin, Yozgat'ın jeotermal kaynaklarının araştırılarak değerlendirilmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 08.10.2014 Samsun Milletvekili Celalettin Şimşek ve 26 Milletvekilinin, çocuk suçluluğunun neden ve boyutlarının belirlenmesi, koruyucu ve iyileştirici tedbirlere temel oluşturacak politika ve stratejilere karar verilmesi ve gerekli sistem modellerinin oluşturulması amacıyla konunun araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 10.04.2014 Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu ve 20 Milletvekilinin, demir yolu hemzenin geçitlerinde yaşanan kazaların nedenlerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 23.01.2015 Hatay Milletvekili Şefik Çirkin ve 23 Milletvekilinin, geçici ve gönüllü köy korucularının sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/712 30.03.2012 Hatay Milletvekili Adnan Şefik ÇİRKİN ve 20 Milletvekilinin, Emniyet Teşkilatı mensuplarının sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/686 28.03.2012 Antalya Milletvekili Mehmet Günal ve 20 Milletvekilinin, Fatih projesinin doğurabileceği sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/165 20.10.2011 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 19 Milletvekilinin, taklit mal üretimi ve satışı sorununun araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/262 01.11.2011 İzmir Milletvekili Oktay VURAL ve 21 Milletvekilinin, hayvancılık sektörünün sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 16.10.2014 Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel ve 22 Milletvekilinin, gıda üretim teknolojilerinin geliştirilmesi ve gıda güvenliği alanındaki çalışmaların kamuda istihdam edilen gıda mühendisleri eliyle yürütülebilmesini sağlamak için konunun araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 25.11.2014 Ankara Milletvekili Zühal TOPCU ve 21 Milletvekilinin, öğretmenler hakkındaki mevcut sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 02.12.2013 Kocaeli Milletvekili Lütfi Türkkan ve 19 Milletvekilinin, otizmin nedenleri ile otistik çocukların ve ailelerinin yaşadığı sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 12.07.2013 Iğdır Milletvekili Sinan Oğan ve 19 Milletvekilinin, Iğdır üniversitesi'nde yapıldığı iddia edilen yolsuzlukların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 10.03.2015 Kütahya Milletvekili Alim IŞIK ve 21 Milletvekilinin, ASELSAN'da görevli mühendislerin ölümlerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/191 20.10.2011 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 19 Milletvekilinin, tarım ve hayvancılık sektöründeki sorunlar ile bunların çiftçiler üzerindeki olumsuz etkilerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/986 22.06.2012 Adana Milletvekili Muharrem VARLI ve 19 Milletvekilinin, gübre kullanımı ve gübre fiyatlarındaki artışların nedenlerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/1293 07.12.2012 Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu ve 21 Milletvekilinin, Kahramanmaraş iline OSB yapılması amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 09.04.2013 Kütahya Milletvekili Alim IŞIK ve 19 Milletvekilinin, üniversite mezunlarının yaşadıkları işsizlik sorununun araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 19.06.2014 Tokat Milletvekili Reşat Doğru ve 21 Milletvekilinin, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi Hastalığına karşı alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 30.01.2013 İstanbul Milletvekili Murat Başesgioğlu ve 23 Milletvekilinin, İstanbul'un deprem, kentsel dönüşüm, imar ve ulaşım gibi çeşitli sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 03.04.2015 Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan ve 19 Milletvekilinin, Denizli'de hükümet politikalarına ve programına aykırı bir uygulama ve imar planı değişikliği olup olmadığının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 22.05.2013 Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan ve 20 Milletvekilinin, mali yük hesaplarının kanun tasarılarına eklenmemesi konusunun araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 04.06.2013 Manisa Milletvekili Erkan Akçay ve 23 Milletvekilinin, emeklilikte yaş şartını sağlayıp hizmet süresini doldurmayan vatandaşların yaşadığı mağduriyetin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/464 12.01.2012 Adana Milletvekili Ali HALAMAN ve 19 Milletvekilinin, İmam Hatip Liselerinde okuyan öğrencilerin eğitim sonrası karşılaşacakları sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 03.05.2013 Adana Milletvekili Ali HALAMAN ve 30 Milletvekilinin, 663 sayılı KHK ile araştırmacı kadrosuna atanan kamu personelinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/461 12.01.2012 Adana Milletvekili Muharrem VARLI ve 19 Milletvekilinin, televizyon dizilerinin aile yapısına etkilerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/376 13.12.2011 Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin YILMAZ ve 21 Milletvekilinin, Afyonkarahisar'daki haşhaş üretiminde yaşanan sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/1080 10.10.2012 Hatay Milletvekili Şefik Çirkin ve 22 Milletvekilinin, Suriye'de yaşanan olaylar nedeniyle başta Hatay olmak üzere bölge illerinin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 31.01.2013 Antalya Milletvekili Mehmet Günal ve 20 Milletvekilinin, Sigortacılık sektörünün sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 06.02.2014 Kütahya Milletvekili Alim IŞIK ve 19 Milletvekilinin, teknik eğitim fakültesi mezunlarının sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/1078 10.10.2012 İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu ve 21 Milletvekilinin, geleceğe yönelik insan gücü ve mesleklerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 24.02.2015 Ankara Milletvekili Mustafa Erdem ve 21 Milletvekilinin, ahlaki yozlaşmanın sebeplerinin ve sonuçlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/197 21.10.2011 Manisa Milletvekili Erkan Akçay ve 20 Milletvekilinin, Manisa ilinin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 13.07.2013 Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin YILMAZ ve 19 Milletvekilinin, kanser hastalığının tanı ve tedavisinde yaşanan eksikliklerin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/663 16.03.2012 Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman ve 20 Milletvekilinin, demiryolu taşımacılığı ve ulaşımındaki sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 23.01.2015 Hatay Milletvekili Şefik Çirkin ve 21 Milletvekilinin, IŞİD terör örgütünün Türkiye'nin güvenliği açısından yarattığı riskler ile örgüte Türkiye'den olan katılımların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 23.10.2014 Mersin Milletvekili Ali ÖZ ve 22 Milletvekilinin, antidepresan ilaçların temini ve kullanımındaki artışın araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 23.10.2014 Adana Milletvekili Muharrem VARLI ve 20 Milletvekilinin, pamuk çiftçisinin ithalattan kaynaklanan sıkıntılarının ve destekleme miktarının düşüklüğünün nedenlerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 12.06.2014 Adana Milletvekili Muharrem VARLI ve 19 Milletvekilinin, tarımsal kuraklıktan zarar gören çiftçilerin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/725 04.04.2012 Kütahya Milletvekili Alim IŞIK ve 20 Milletvekilinin, özel öğretim kurumlarının ve bu kurumlarda çalışanların sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/364 08.12.2011 Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz ve 20 Milletvekilinin, Şeker pancarı ve şeker üretimi ile ilgili sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 14.10.2014 Ankara Milletvekili Mustafa Erdem ve 19 Milletvekilinin, beyin göçü olgusunun incelenmesi, YÖK tarafından yurt dışına gönderilen bilim insanlarından kaçının geri döndüğü ve dönmeyenlerin gerekçelerinin tespiti için konunun araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 21.12.2012 Kütahya Milletvekili Alim IŞIK ve 29 Milletvekilinin, İktisadi ve idari bilimler fakültesi mezunlarının yaşadıkları sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/669 21.03.2012 Kastamonu Milletvekili Emin Çınar ve 20 Milletvekilinin, Kastamonu'ndaki esnaf ve sanatkarların sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/803 24.04.2012 Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu ve 20 Milletvekilinin, madencilik sektörünün sorunları ve bor madenlerinin öneminin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/662 16.03.2012 Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman ve 20 Milletvekilinin, inşaat sektöründeki sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/184 20.10.2011 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 21 Milletvekilinin, çiftçilerin elektrik borçları ve aylık fatura uygulamasından kaynaklanan sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 29.03.2013 Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin YILMAZ ve 21 Milletvekilinin, Afyonkarahisar ilindeki ekonomik, sosyal , kültürel ve kentsel sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/342 25.11.2011 Adana Milletvekili Ali HALAMAN ve 19 Milletvekilinin, dış politika uygulamalarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 13.07.2013 Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin YILMAZ ve 19 Milletvekilinin, beyaz et sektöründeki sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 05.11.2014 Tokat Milletvekili Reşat Doğru ve 20 Milletvekilinin, iş kazaları ve işçi ölümleri ile ilgili sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 12.02.2014 Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz ve 20 Milletvekilinin, Yozgat'taki jeotermal kaynakların tarımsal üretimde kullanılmasına yönelik alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/377 13.12.2011 Elazığ Milletvekili Enver Erdem ve 19 Milletvekilinin, Elazığ'daki su ürünleri üreticiliğinin geliştirilmesi için alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/632 07.03.2012 Kütahya Milletvekili Alim IŞIK ve 22 Milletvekilinin, göç veren illerde göçe neden olan sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/1065 04.10.2012 Mersin Milletvekili Ali ÖZ ve 20 Milletvekilinin, doğal kaynakların tüketiminin ve tasarruf ile geri dönüşüm konularının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/766 12.04.2012 Manisa Milletvekili Erkan Akçay ve 20 Milletvekilinin, çalışma ortamında psikolojik tacizin (mobbing) neden ve sonuçlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 29.05.2014 Manisa Milletvekili Erkan Akçay ve 22 Milletvekilinin, kamyoncu esnafının sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/1211 13.11.2012 İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu ve 20 Milletvekilinin, yerli sanayinin ve çalışmalarının sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 14.10.2014 Ankara Milletvekili Mustafa Erdem ve 19 Milletvekilinin, ormanların yok olmasının sebeplerinin ve sonuçlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/142 20.10.2011 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 20 Milletvekilinin, şehit yakınları ve gazilerin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/441 06.01.2012 Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz ve 20 Milletvekilinin, Eğirdir Gölü'nün korunması için alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 18.11.2014 Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek ve 19 Milletvekilinin, TOKİ tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında değişik bölge ve illerde üretilen konutların inşası, teslimi ve kullanımındaki sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/711 30.03.2012 Elazığ Milletvekili Enver Erdem ve 19 Milletvekilinin, Elazığ'da tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi için alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/716 02.04.2012 Elazığ Milletvekili Enver Erdem ve 19 Milletvekilinin, Elazığ ilindeki KOBİ'ler ile küçük esnaf ve sanatkarların sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/148 20.10.2011 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 20 Milletvekilinin, emeklilerin ekonomik sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/274 02.11.2011 Kahramanmaraş Milletvekili Mesut DEDEOĞLU ve 19 Milletvekilinin, gübre fiyat artışı ve gübre kullanımında yaşanan sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 03.12.2013 Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman ve 20 Milletvekilinin, PKK saldırıları sonucu hayatını kaybeden vatandaşların faillerinin bulunup bulunmadığının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 02.07.2013 Tokat Milletvekili Reşat Doğru ve 21 Milletvekilinin, Irak Türkleri ve Doğu Türkistan Türklerine yönelik saldırıların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 05.06.2013 Mersin Milletvekili Ali ÖZ ve 21 Milletvekilinin, nişasta bazlı şekerin insan sağlığı üzerindeki etkilerinin ve buna uygulanan kotanın arttırılmasının nedenlerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 25.04.2013 Kastamonu Milletvekili Emin Çınar ve 19 Milletvekilinin, sarımsak üreticilerinin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/746 11.04.2012 Elazığ Milletvekili Enver Erdem ve 19 Milletvekilinin, Diyanet İşleri Başkanlığında çalışan din görevlilerinin çalışma şartlarının iyileştirilmesi için alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 05.06.2013 Mersin Milletvekili Ali ÖZ ve 21 Milletvekilinin, öğrenci yurtlarının fiziki ve sosyal yönlerindeki eksikliklerin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 23.01.2014 Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu ve 20 Milletvekilinin, 17 Aralık 2013 tarihinde başlayan yolsuzluk ve rüşvet operasyonları sonrasında yaşandığı iddia edilen yargıya müdahale girişimlerinin nedenlerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 24.01.2013 Kastamonu Milletvekili Emin Çınar ve 21 Milletvekilinin, Kastamonu'daki Köylerin sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/415 23.12.2011 Manisa Milletvekili Erkan Akçay ve 21 Milletvekilinin, mısır tarımı ve piyasasındaki sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/934 06.06.2012 Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu ve 22 Milletvekilinin, insan sağlığını tehdit eden hileli gıdalar sorununun araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 16.05.2013 Antalya Milletvekili Mehmet Günal ve 19 Milletvekilinin, kamu ve özel sektörün borçları ve finansmanı alanında yaşanan sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 13.02.2013 Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin TÜRKOĞLU ve 21 Milletvekilinin, Doğalgaz ve soba zehirlenmelerinden kaynaklanan ölüm olaylarını araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 27.02.2013 Adana Milletvekili Ali HALAMAN ve 26 Milletvekilinin, Minibüsçülerin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/748 11.04.2012 Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu ve 20 Milletvekilinin, Seyhan Nehri üzerindeki HES'lerin insan sağlığı ve çevre üzerindeki etkilerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/352 01.12.2011 Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan ve 19 Milletvekilinin, serbest bölgelerin karşılaştığı sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 06.08.2014 Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu ve 21 Milletvekilinin, TBMM çatısı altında meydana gelen, saygınlığa zarar veren söz ve davranışların hangi sebeplerle yapıldığının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 12.02.2015 Mersin Milletvekili Ali ÖZ ve 20 Milletvekilinin, kamuya personel alımında usulsüzlükler yapıldığı iddiasının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 11.11.2014 Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu ve 21 Milletvekilinin, Kahramanmaraş Germanicia Antik Kentinin gün yüzüne çıkarılarak, Türkiye ve Dünya turizmine sunulması konusunda yaşanan sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/985 22.06.2012 Adana Milletvekili Muharrem VARLI ve 19 Milletvekilinin, buğday üreticilerinin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/1263 30.11.2012 Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz ve 19 Milletvekilinin, Yozgat ilinin işsizlik sorunun araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/642 09.03.2012 Tokat Milletvekili Reşat Doğru ve 20 Milletvekilinin, Sivas ilinin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/819 27.04.2012 Manisa Milletvekili Erkan Akçay ve 21 Milletvekilinin, enerjide dışa bağımlılığın azaltılması için alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 09.07.2013 Iğdır Milletvekili Sinan Oğan ve 20 Milletvekilinin, Bilgisayar Destekli Merkezi Seçmen Kütüğü Sistemi (SEÇSİS)'nin uygulamasında yaşanan sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/933 06.06.2012 Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu ve 22 Milletvekilinin, çevre ve insan sağlığını tehdit eden kimyasal madde kullanımının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 16.12.2013 Kocaeli Milletvekili Lütfi Türkkan ve 19 Milletvekilinin, Kocaelispor'un yaşadığı idari ve mali sorunlarının nedenlerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/206 25.10.2011 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 19 Milletvekilinin, kimyasal gübre fiyatlarındaki artışın çiftçiler üzerindeki olumsuz etkilerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/580 21.02.2012 Kütahya Milletvekili Alim IŞIK ve 24 Milletvekilinin, Kütahya'nın ulaşım sorununun araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/907 29.05.2012 Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel ve 20 Milletvekilinin, kayıt dışı çalışan kadınların sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/147 20.10.2011 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 19 Milletvekilinin, trafik kazalarının nedenlerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 19.04.2013 Kütahya Milletvekili Alim IŞIK ve 19 Milletvekilinin, kamu kurum ve kuruluşlarının isimlerinde yer alan "TC" ibaresinin kaldırılmasının sebep ve sonuçlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/166 20.10.2011 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 19 Milletvekilinin, tekstil sektörünün sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 21.01.2015 Adana Milletvekili Seyfettin YILMAZ ve 19 Milletvekilinin, Osmaniye ve Hatay - Yayladağı kamplarında sığınmacı olarak bulunan Türkmenlerin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/154 20.10.2011 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 22 Milletvekilinin, şeker pancarı tarımının sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 12.02.2013 Mersin Milletvekili Ali ÖZ ve 19 Milletvekilinin, Uzman erbaşların sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 09.10.2013 Ankara Milletvekili Zühal TOPCU ve 19 Milletvekilinin, dershanelerin ortaya çıkmasına neden olan durumların ve dershanelerin kapatılmasının eğitim sisteminde yaratacağı sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 12.02.2014 Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz ve 20 Milletvekilinin, Yozgat'ın tarım ve hayvancılık konusundaki sorunların çözümüne yönelik alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/198 25.10.2011 Manisa Milletvekili Erkan Akçay ve 23 Milletvekilinin, esnaf ve sanatkarların sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/1209 13.11.2012 Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu ve 21 Milletvekilinin, Afşin-Elbistan termik santralinin çevreye zararlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 17.01.2014 Kütahya Milletvekili Alim IŞIK ve 19 Milletvekilinin, sözleşmeli subay ve astsubayların sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/927 05.06.2012 Isparta Milletvekili Süleyman Nevzat Korkmaz ve 20 Milletvekilinin, Roman vatandaşlarımızın barınma sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/862 16.05.2012 Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu ve 21 Milletvekilinin, ülkemizde balık üretimi ve tüketimi konusunda yaşanan sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 14.11.2014 Kütahya Milletvekili Alim IŞIK ve 19 Milletvekilinin, yeraltı maden işletmelerinin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 06.11.2014 Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen ve 19 Milletvekilinin, Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumları Yöneticilerinin Görevlendirilmesine İlişkin Yönetmeliğin uygulamasının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 21.02.2013 Konya Milletvekili Mustafa KALAYCI ve 23 Milletvekilinin, Gaziler ve Şehit ailelerinin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/210 25.10.2011 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 21 Milletvekilinin, Boğaziçi'ndeki kaçak ve çarpık yapılaşmanın araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 09.01.2014 Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri ve 19 Milletvekilinin, Bonzai adlı uyuşturucu türünün kullanımının engellenmesi için alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/183 20.10.2011 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 20 Milletvekilinin, kalsit üretiminde yaşanan sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/680 23.03.2012 Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel ve 21 Milletvekilinin, özel güvenlik görevlilerinin yaşadıkları sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 24.02.2015 Muğla Milletvekili Mehmet ERDOĞAN ve 19 Milletvekilinin, Yüksek Askeri Şura kararlarından dolayı mağdur olanların sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/359 07.12.2011 Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin YILMAZ ve 22 Milletvekilinin, Afyonkarahisar ilindeki jeotermal kaynakların etkin kullanımı ve jeotermal kaynakların çok amaçlı kullanılması ile ilgili sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/895 23.05.2012 Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz ve 19 Milletvekilinin, Yozgat ilinin göç sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/205 25.10.2011 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 19 Milletvekilinin, bor madenciliğindeki sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 21.02.2013 Elazığ Milletvekili Enver ERDEM ve 20 Milletvekilinin, Karayolları Genel Müdürlüğünde çalışan taşeron işçilerin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/212 25.10.2011 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 19 Milletvekilinin, Saros Körfezi'nin doğal yapısını tehdit eden sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/358 07.12.2011 Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu ve 19 Milletvekilinin, Engelli vatandaşlarımızın sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/949 08.06.2012 Isparta Milletvekili Süleyman Nevzat Korkmaz ve 19 Milletvekilinin, itfaiye teşkilatı mensuplarının sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırılması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/523 02.02.2012 Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek ve 19 Milletvekilinin, çelik üreticisinin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/481 19.01.2012 Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu ve 23 Milletvekilinin, ilköğretim çağındaki çocukların yeterli ve dengeli beslenme konusundaki sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/162 20.10.2011 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 19 Milletvekilinin, özel dershanelerin yarattığı fırsat eşitsizliğinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/277 03.11.2011 Antalya Milletvekili Mehmet Günal ve 25 Milletvekilinin, Türkiye'nin doğalgaz politikaları ile doğalgaz fiyatlamasının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 09.03.2015 Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ve 19 Milletvekilinin, Kanal İstanbul Projesi nedeniyle ortaya çıkacak sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 31.01.2014 Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu ve 21 Milletvekilinin, şans ve bahis oyunlarının gençler üzerindeki olumsuz etkilerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/143 20.10.2011 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 20 Milletvekilinin, elma üreticilerinin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 18.01.2013 Kütahya Milletvekili Alim IŞIK ve 19 Milletvekilinin, Fen Edebiyat Fakültesi mezunlarının sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 16.10.2014 Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel ve 22 Milletvekilinin, sağlık çalışanlarının sağlıklı yaşam hakkının korunabilmesi, çalışanlara yönelik risklerin belirlenebilmesi ve çalışma koşullarının iyileştirilebilmesi için konunun araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/1250 28.11.2012 Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel ve 19 Milletvekilinin, çocukları çalışmaya iten nedenlerin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/149 20.10.2011 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 21 Milletvekilinin, uzman erbaşların sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/174 20.10.2011 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 19 Milletvekilinin, hayvancılık sektörünün sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/214 25.10.2011 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 19 Milletvekilinin, işsizlik ve buna bağlı olarak gelişen iç göç sorununun araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 23.10.2014 Mersin Milletvekili Ali ÖZ ve 21 Milletvekilinin, ziraat mühendislerinin istihdam sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 31.01.2013 Kütahya Milletvekili Alim IŞIK ve 22 Milletvekilinin, Yeni Eğitim Sisteminin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/447 10.01.2012 Kastamonu Milletvekili Emin Çınar ve 19 Milletvekilinin, Kastamonu'daki şeker pancarı üreticilerinin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/495 25.01.2012 Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu ve 22 Milletvekilinin, Hayvan yemi üretimi konusunda yaşanan sıkıntıların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/414 23.12.2011 Manisa Milletvekili Erkan Akçay ve 20 Milletvekilinin, tarımsal sulamada yaşanan sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 14.01.2013 Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu ve 21 Milletvekilinin, Atanamayan öğretmenlerin ve eğitimin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 08.10.2014 Kütahya Milletvekili Alim IŞIK ve 29 Milletvekilinin, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından usulsuz ve hukuka aykırı biçimde görevden alınan okul müdürleri olduğu iddiasıyla konunun araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/1151 19.10.2012 İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu ve 19 Milletvekilinin, engelli vatandaşların sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/631 07.03.2012 Kütahya Milletvekili Alim IŞIK ve 22 Milletvekilinin, Kütahya'daki özelleştirmelerin ekonomik ve sosyal etkilerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 25.04.2013 Mersin Milletvekili Ali ÖZ ve 20 Milletvekilinin, Türkiye'de balığın yeterli düzeyde tüketilmemesinin nedenlerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/347 30.11.2011 Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan ve 20 Milletvekilinin, yaşlıların sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 21.12.2012 Kütahya Milletvekili Alim IŞIK ve 30 Milletvekilinin, Türk telekom özelleştirilmesi sonrasında çalışanların yaşadıkları sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/1264 30.11.2012 Adana Milletvekili Ali HALAMAN ve 19 Milletvekilinin, sigara kaçakçılığının önlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/182 20.10.2011 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 21 Milletvekilinin, termik santrallerin çevreye verdikleri zararların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 25.01.2013 Antalya Milletvekili Mehmet Günal ve 22 Milletvekilinin, Banka çalışanlarının sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 02.07.2014 İstanbul Milletvekili Durmuşali Torlak ve 20 Milletvekilinin, İstanbul'da her yıl yaşanmakta olan sel felaketlerinin nedenlerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 17.12.2014 Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu ve 21 Milletvekilinin, gıda mühendislerinin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/804 24.04.2012 Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu ve 20 Milletvekilinin, çocuklara karşı uygulanan şiddetin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 25.06.2014 Adana Milletvekili Ali HALAMAN ve 19 Milletvekilinin, Anavarze Kalesi'nin tarihi ve turistik değerlerinin araştırılması, korunması ve geliştirilmesi konusunda alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/172 20.10.2011 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 19 Milletvekilinin, Kastamonu ilinin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/818 27.04.2012 Manisa Milletvekili Erkan Akçay ve 21 Milletvekilinin, Maliye Bakanlığı personelinin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 09.07.2013 Iğdır Milletvekili Sinan Oğan ve 20 Milletvekilinin, sınır kapılarında yaşanan sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 02.07.2014 Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz ve 21 Milletvekilinin, TBMM'de hizmet veren basın çalışanlarının karşılaştıkları sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/299 16.11.2011 Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu ve 23 Milletvekilinin, su kaynakları potansiyelinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/264 01.11.2011 Tokat Milletvekili Reşat Doğru ve 20 Milletvekilinin, su ürünleri sektörünün ve su ürünleri mühendislerinin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 28.03.2013 Adana Milletvekili Ali HALAMAN ve 22 Milletvekilinin, balıkçılık sektöründe yaşanan sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/728 05.04.2012 Adana Milletvekili Ali HALAMAN ve 21 Milletvekilinin, üzüm yetiştiriciliği ve bağcılık sektöründeki sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 12.04.2013 Mersin Milletvekili Ali ÖZ ve 20 Milletvekilinin, Sağlık Kurumları İşletmeciliği bölümü mezunlarının istihdam konusunda yaşadıkları sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/202 25.10.2011 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 19 Milletvekilinin, yoksulluk sorununun araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 13.07.2013 Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin YILMAZ ve 19 Milletvekilinin, besicilerin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/190 20.10.2011 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 22 Milletvekilinin, başta iş kazaları sonucu yaşanan işçi ölümleri olmak üzere tersane işçilerinin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 09.10.2013 Mersin Milletvekili Ali ÖZ ve 23 Milletvekilinin, taşeron işçilerinin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 03.12.2013 Hatay Milletvekili Şefik Çirkin ve 23 Milletvekilinin, emniyet hizmetleri sınıfı personelinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 13.02.2013 Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin TÜRKOĞLU ve 21 Milletvekilinin, kredi kartı borçları nedeniyle sıkıntı yaşayan vatandaşların sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/242 27.10.2011 Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu ve 24 Milletvekilinin, yaylacılık konusunda yaşanan sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/168 20.10.2011 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 19 Milletvekilinin, Aksaray ilinin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 25.11.2014 Adana Milletvekili Seyfettin YILMAZ ve 19 Milletvekilinin, Orman ve Su İşleri Bakanlığı bünyesinde çalışan geçici işçilerin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 09.10.2013 Mersin Milletvekili Ali ÖZ ve 20 Milletvekilinin, sağlık çalışanlarının sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 10.12.2014 Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu ve 21 Milletvekilinin, şeker fabrikalarının kalifiye personel ihtiyacının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/832 04.05.2012 Manisa Milletvekili Erkan Akçay ve 19 Milletvekilinin, trafik kazalarının nedenlerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 11.10.2013 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 19 Milletvekilinin, şehiriçi trafik sorununun nedenleri ve sonuçlarının tüm yönleri ile araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/199 25.10.2011 Manisa Milletvekili Erkan Akçay ve 23 Milletvekilinin, başta Manisa'daki tarımsal sulama sorunu olmak üzere su kaynaklarındaki azalışın araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 24.11.2014 Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu ve 19 Milletvekilinin, iş kazalarına neden olan kurumsal, idari, hukuki ve ekonomik faktörlerin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 01.03.2013 Ankara Milletvekili Özcan YENİÇERİ ve 20 Milletvekilinin, Hacı Bayram Veli Camii'nin restorasyon süreci ile ilgili iddiaların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/806 24.04.2012 Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel ve 20 Milletvekilinin, GDO'lu ürünlerin insan ve hayvan sağlığına etkilerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 29.03.2013 Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin YILMAZ ve 22 Milletvekilinin, tarım sektöründeki girdi maliyetlerindeki artışların nedenlerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 04.02.2015 Kütahya Milletvekili Alim IŞIK ve 20 Milletvekilinin, emniyet teşkilatında emniyet hizmetleri sınıfı dışındaki hizmet sınıflarında çalışan memurların yaşadıkları sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/726 04.04.2012 Kütahya Milletvekili Alim IŞIK ve 20 Milletvekilinin, Ülkemizde uygulanan enerji politikaları ile enerji üretimi, iletimi, dağıtımı ve kullanımında yaşanan sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 13.05.2014 Hatay Milletvekili Şefik Çirkin ve 20 Milletvekilinin, Amik Ovası başta olmak üzere tarımsal kuraklıktan etkilenen buğday üreticilerinin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/346 30.11.2011 Tokat Milletvekili Reşat Doğru ve 22 Milletvekilinin, Tokat ilinin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 13.07.2013 Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin YILMAZ ve 19 Milletvekilinin, muhtarların sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/923 01.06.2012 Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu ve 19 Milletvekilinin, iktisadi ve idari bilimler fakültesi mezunlarının sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 19.02.2015 Ankara Milletvekili Zühal TOPCU ve 20 Milletvekilinin, aile hekimlerinin çalışma süreleri, nöbetleri ve özlük hakları ile ilgili olarak var olan sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 14.07.2014 Ankara Milletvekili Zühal TOPCU ve 20 Milletvekilinin, FATİH Projesi ve bilişim teknolojileri öğretmenlerinin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/304 16.11.2011 Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu ve 22 Milletvekilinin, ülkemizin yenilenebilir enerji kaynakları potansiyelinin araştırılması amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/1186 08.11.2012 Iğdır Milletvekili Sinan Oğan ve 22 Milletvekilinin, terör örgütü tarafından kaçırılma olaylarının önlenmesinin yollarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 11.11.2014 Adana Milletvekili Seyfettin YILMAZ ve 20 Milletvekilinin, Adana ili ve Çukurova bölgesi çiftçilerinin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/863 16.05.2012 Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu ve 21 Milletvekilinin, ülkemizde uluslararası taşımacılık alanında yaşanan sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 21.05.2014 İstanbul Milletvekili Durmuşali Torlak ve 19 Milletvekilinin, İstanbul ili Şile ilçesi Sortullu Köyü'nde işletilmek üzere ruhsat verilen maden ocağı, kırma eleme tesisi ve hazır beton santrallerinin içme suyu havzalarına, doğal dere yataklarına ve bölge halkına vereceği olası zararların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/468 17.01.2012 Tokat Milletvekili Reşat Doğru ve 19 Milletvekilinin, 6223 sayılı kanuna dayanarak çıkarılan kanun hükmünün kararnamelerinin siyasi ve ekonomik sonuçlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 21.02.2013 Mersin Milletvekili Ali ÖZ ve 20 Milletvekilinin, Esnaf ve Sanatkarların sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 21.02.2013 Mersin Milletvekili Ali ÖZ ve 21 Milletvekilinin, 663 sayılı KHK ile araştırmacı kadrosuna atanan sağlık personelinin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 17.12.2014 Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu ve 21 Milletvekilinin, iktisadi ve idari bilimler fakültesi mezunlarının sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/278 03.11.2011 Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri ve 20 Milletvekilinin, Ankara keçisi ırkının yaşatılması, türünün devamı ve üretiminin arttırılması için izlenecek politikaların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 21.03.2013 Ankara Milletvekili Zühal TOPCU ve 21 Milletvekilinin, Çölyak hastalığına neden olan durumların ve bu hastalığın sonuçlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/608 02.03.2012 Tokat Milletvekili Reşat Doğru ve 19 Milletvekilinin, organ nakli ve organ bağışı konusunun araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 13.07.2013 Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin YILMAZ ve 19 Milletvekilinin, hayvan hastalıkları konusunda yaşanan sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 13.07.2013 Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin YILMAZ ve 19 Milletvekilinin, şeker pancarı üreticilerinin sorunlarının ve nişasta bazlı şeker üretiminin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/378 13.12.2011 Elazığ Milletvekili Enver Erdem ve 20 Milletvekilinin, Elazığ ilinden diğer yerlere yapılan göçün nedenleri ve bunu engellemek için alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 13.07.2013 Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin YILMAZ ve 19 Milletvekilinin, esnaf ve sanatkarların sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 10.12.2014 Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu ve 21 Milletvekilinin, jeoloji mühendislerinin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 18.01.2013 Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ve 19 Milletvekilinin, bir erin şüpheli ölümü ile ilgili iddiaların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 11.11.2013 Adana Milletvekili Seyfettin YILMAZ ve 20 Milletvekilinin, kamuda çalışan geçici işçilerin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/439 06.01.2012 Manisa Milletvekili Erkan Akçay ve 23 Milletvekilinin, tütün üreticilerinin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 08.02.2013 Kütahya Milletvekili Alim IŞIK ve 19 Milletvekilinin, Mesleki ve Teknik eğitimin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/145 20.10.2011 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 19 Milletvekilinin, belediyelerin altyapı, katı atık ve atık su yönetimindeki sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 11.06.2013 Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek ve 19 Milletvekilinin, Banka ve Kredi kuruluşlarının uygulamalarından doğan tüketici hakları ihlallerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 06.06.2014 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 19 Milletvekilinin, GAP Projesi'nin tamamlanamamasının nedenlerinin araştırılması amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/677 22.03.2012 Isparta Milletvekili Süleyman Nevzat Korkmaz ve 20 Milletvekilinin, doğalgaz arz ve talebindeki dengesizliğin nedenlerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/1266 30.11.2012 Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel ve 20 Milletvekilinin, akraba evliliklerinin sosyal açıdan incelenmesi ve gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/164 20.10.2011 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 20 Milletvekilinin, küçük esnaf ve sanatkarların sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 22.04.2014 Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel ve 19 Milletvekilinin, çocuk suçluluğunun azaltılması ve suça karışan çocuklara yönelik rehabilitasyon hizmetlerinin etkinliğinin artırılması için alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/211 25.10.2011 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 19 Milletvekilinin, gıda güvenliğinin sağlanması açısından tarım politikalarının ve tarım arazilerinin durumunun araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 30.04.2014 İstanbul Milletvekili Durmuşali Torlak ve 20 Milletvekilinin, Türk armatörleri ile gemi inşa ve yat sanayinin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 13.05.2013 Ankara Milletvekili Zuhal Topcu ve 19 Milletvekilinin, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenlerinin sorunları ile Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersinin zorunlu ders olarak müfredata konulması konularının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/1210 13.11.2012 Tokat Milletvekili Reşat Doğru ve 20 Milletvekilinin, Uyuşturucu ile mücadele konusunun araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/91 11.10.2011 Adana Milletvekili Ali HALAMAN ve 22 Milletvekilinin, narenciye üreticilerinin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/747 11.04.2012 Elazığ Milletvekili Enver Erdem ve 19 Milletvekilinin, özelleştirme sonrası 4/C kadrolarına atanan personelin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 21.06.2013 Kütahya Milletvekili Alim IŞIK ve 21 Milletvekilinin, KİT yönetim ve denetim kurullarına atanan kamu görevlilerinin elde ettikleri gelir sebebiyle tahakkuk eden vergi borçlarının atandıkları kurumlarca karşılandığı iddiaların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/171 20.10.2011 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 21 Milletvekilinin, basın çalışanlarının çalışma şartlarının iyileştirilmesi ve basın özgürlüğünün sağlanması için alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 28.01.2014 Adana Milletvekili Muharrem VARLI ve 21 Milletvekilinin, bakliyat fiyatlarındaki artışların nedenlerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 06.08.2014 Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı ve 21 Milletvekilinin, Seydişehir Eti Alüminyum Anonim Şirketi'nin 2005 yılında yapılan özelleştirme işlemi hakkında yürütmeyi durdurma ve iptal kararları verilmesine rağmen mevzuata aykırı olarak yürütülen işlemlerin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 22.04.2014 Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel ve 19 Milletvekilinin, çocuklara yönelik istismar olaylarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/910 30.05.2012 Tokat Milletvekili Reşat Doğru ve 19 Milletvekilinin, Kırım-Kongo Kanamalı Ateşi hastalığının nedenlerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 26.03.2013 Adana Milletvekili Seyfettin YILMAZ ve 22 Milletvekilinin, 6292 sayılı Orman Köylülerinin Kalkınmalarının Desteklenmesi ve Hazine Adına Orman Sınırları Dışına Çıkarılan Yerlerin Değerlendirilmesi ile Hazineye Ait Tarım Arazilerinin Satışı Hakkındaki Kanunun uygulanmasından doğan sorunların araştırılması amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/1281 06.12.2012 Mersin Milletvekili Ali ÖZ ve 20 Milletvekilinin, adli tıp sisteminin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 18.12.2012 Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu ve 22 Milletvekilinin, ülkemizde kanatlı eti üretimi ve ihracatında yaşanan sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 21.03.2013 Bursa Milletvekili Necati Özensoy ve 22 Milletvekilinin, teröre finansman sağlayan kaynaklarla ilgili şüpheli işlem bildirim yükümlülüğünün etkin bir şekilde yerine getirilmesi konularının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 10.02.2014 Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ve 19 Milletvekilinin, lösemi hastalarının ve ailelerinin yaşadığı sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/144 20.10.2011 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 20 Milletvekilinin, erozyon ve çölleşmenin nedenlerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/416 23.12.2011 Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu ve 20 Milletvekilinin, maden ocaklarında yaşanan kazaların nedenlerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 19.04.2013 Manisa Milletvekili Erkan Akçay ve 20 Milletvekilinin, Turgutlu Çaldığı'nda bulunan nikel madeninin çıkarılması ve ayrıştırılması çalışmalarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 21.01.2015 Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu ve 22 Milletvekilinin, işsizlik sorununun araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/564 15.02.2012 Adana Milletvekili Seyfettin YILMAZ ve 22 Milletvekilinin, Adana'daki çiftçilerin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/173 20.10.2011 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 19 Milletvekilinin, Antep fıstığı üretimi ve ticaretinde yaşanan sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/163 20.10.2011 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 20 Milletvekilinin, küçükbaş hayvan yetiştiricilerinin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 30.04.2014 Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk ve 21 Milletvekilinin, 30 Mart 2014 tarihinde yapılan mahalli idareler seçimlerinde yaşanan usulsüzlüklerin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 17.05.2013 Muğla Milletvekili Mehmet ERDOĞAN ve 20 Milletvekilinin, özel güvenlik görevlilerinin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/583 22.02.2012 Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu ve 21 Milletvekilinin, tarım ve hayvancılıkta yaşanan sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 04.03.2014 Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ve 19 Milletvekilinin, Genel Sağlık Sigortası uygulamasından kaynaklanan mağduriyetlerin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/1118 17.10.2012 Adana Milletvekili Ali HALAMAN ve 20 Milletvekilinin, köylere hizmet götürme birliklerinin sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/187 20.10.2011 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 20 Milletvekilinin, su kaynaklarının potansiyelinin tespit edilerek korunması ve bilinçli kullanımı için alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 11.06.2014 Adana Milletvekili Ali HALAMAN ve 20 Milletvekilinin, Adana'da yaşanan doğal afetlerden zarar gören esnaf ve çiftçilerin zararlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 14.11.2014 Muğla Milletvekili Mehmet ERDOĞAN ve 19 Milletvekilinin, 6360 sayılı Kanun ile birlikte Büyükşehir Belediyesi statüsündeki illerde ortaya çıkan sorunların tespitinin yapılarak, yaşanan mağduriyetlerin önüne geçilmesinin yollarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/745 11.04.2012 Tokat Milletvekili Reşat Doğru ve 19 Milletvekilinin, TOKİ konutlarının yapım ve teslimatı aşamasında yaşanan sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 22.01.2014 İstanbul Milletvekili Durmuşali Torlak ve 20 Milletvekilinin, bazı Asya ülkeleri ve Çin'den ithal edilen veya yurda kaçak yollarla sokulan ürünler nedeniyle yerli sanayinin yaşadığı sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 11.11.2014 İstanbul Milletvekili Durmuşali Torlak ve 23 Milletvekilinin, sivil havacılık ve yer hizmetleri ile sivil havacılık sektöründe çalışanların sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/896 23.05.2012 Kütahya Milletvekili Alim IŞIK ve 21 Milletvekilinin, çalışma ortamında yaşanan psikolojik tacizlerin çalışanlar üzerindeki etkilerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/81 07.10.2011 Kütahya Milletvekili Alim IŞIK ve 22 Milletvekilinin, ataması yapılmayan öğretmenlerin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/867 16.05.2012 Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı ve 20 Milletvekilinin, TSK personelinin özlük hakları, sosyal haklar ve eğitim imkanları konularında yaşadıkları sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/1185 08.11.2012 Iğdır Milletvekili Sinan Oğan ve 22 Milletvekilinin, infaz koruma memurlarının sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/370 09.12.2011 İstanbul Milletvekili Durmuşali Torlak ve 20 Milletvekilinin, balıkçılık ve su ürünleri sektörünün sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 09.01.2014 Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri ve 19 Milletvekilinin, Ankara'nın Çayyolu, Ümitköy, Yaşamkent, İncek bölgelerinin ulaşım, altyapı ve güvenlik sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 29.05.2014 Manisa Milletvekili Erkan Akçay ve 22 Milletvekilinin, zeytin ve zeytinyağı üreticilerinin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 22.01.2014 Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ve 20 Milletvekilinin, çocuklar ve gençler arasında bonzai ve diğer uyuşturucu maddelerinin kullanımının yaygınlaşma nedenlerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/682 26.03.2012 Elazığ Milletvekili Enver Erdem ve 19 Milletvekilinin, kayısı üretimi, işletimi ve pazarlanmasında yaşanan sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 14.01.2013 Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu ve 21 Milletvekilinin, yaş meyve ve sebze üretiminde yaşanan kayıpların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/213 25.10.2011 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 19 Milletvekilinin, başta yaşanan intihar olayları olmak üzere 4/C statüsünde çalışanların sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 29.03.2013 Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin YILMAZ ve 21 Milletvekilinin, ülkemizde meydana gelen toprak erozyonunun neden ve sonuçlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/440 06.01.2012 Manisa Milletvekili Erkan Akçay ve 23 Milletvekilinin, kayıtdışı ekonomi konusunun araştırılarak bu konuda daha etkin mücadele için alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/650 13.03.2012 İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu ve 21 Milletvekilinin, Türk sporcularının ulusal ve uluslararası organizasyonlarda yeterli başarıyı gösterememelerinin nedenlerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 25.09.2014 Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu ve 24 Milletvekilinin, yabancı istihbarat servislerinin ve ülke içindeki bazı kimselerin yasa dışı dinleme yaptıkları iddialarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/1222 19.11.2012 Mersin Milletvekili Ali ÖZ ve 19 Milletvekilinin, S-70 Skorsky helikopter kazalarının nedenleri araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 29.03.2013 Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin YILMAZ ve 22 Milletvekilinin, Afyonkarahisar ilindeki patates üreticilerin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 30.01.2013 Adana Milletvekili Ali HALAMAN ve 21 Milletvekilinin, Ekmek israfının önlenmesi için alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/146 20.10.2011 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 22 Milletvekilinin, pamuk üretimindeki sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/161 20.10.2011 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 20 Milletvekilinin, deniz taşımacılığı sektöründeki sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 21.12.2012 Kütahya Milletvekili Alim IŞIK ve 29 Milletvekilinin, özel öğretim kurumları ve çalışanlarının sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 29.03.2013 Tokat Milletvekili Reşat Doğru ve 19 Milletvekilinin, Hekimlerin ve sağlık personelinin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/582 21.02.2012 Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel ve 20 Milletvekilinin, Porsuk Baraj Gölü'nün su kalitesinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 14.10.2014 Ankara Milletvekili Mustafa Erdem ve 19 Milletvekilinin, fakültelerdeki öğretim elemanı açığının ve bu açığın nasıl giderileceğinin belirlenmesi için konunun araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/641 09.03.2012 Tokat Milletvekili Reşat Doğru ve 19 Milletvekilinin, Amasya ilinin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 03.07.2014 Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker ve 19 Milletvekilinin, uyuşturucu bağımlılığı ile mücadele konusunda alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 03.07.2014 Mersin Milletvekili Ali ÖZ ve 20 Milletvekilinin, uyuşturucu madde bağımlılığının nedenlerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/310 18.11.2011 Kütahya Milletvekili Alim IŞIK ve 22 Milletvekilinin, üniversite öğrencilerinin barınma ve yurt sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/209 25.10.2011 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 20 Milletvekilinin, patates üreticilerinin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 14.01.2013 Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu ve 21 Milletvekilinin, Elektrik ve doğalgaz zamlarının olumsuz etkilerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 13.03.2013 Adana Milletvekili Ali HALAMAN ve 27 Milletvekilinin, turizm sektörünün geliştirilmesi ve bu alanda yaşanan sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/522 02.02.2012 Tokat Milletvekili Reşat Doğru ve 20 Milletvekilinin, İç Anadolu Bölgesinden diğer bölgelere yapılan göçün nedenleriyle ortaya çıkardığı sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/387 15.12.2011 Muğla Milletvekili Mehmet ERDOĞAN ve 19 Milletvekilinin, köy ve mahalle muhtarlarının sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 08.10.2013 İstanbul Milletvekili Durmuş Ali Torlak ve 20 Milletvekilinin, kamu iktisadi teşebbüsleri ve bağlı kuruluşların yönetim, denetim ve danışma kurullarına 2003 yılından itibaren atananların öğrenim durumu, meslekleri ile bu kuruluşların son 10 yıllık kar ve zarar oranlarının tespiti amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 03.07.2014 Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu ve 20 Milletvekilinin, Ergenekon, Balyoz, Askeri Casusluk, Poyrazköy gibi davaların Türk Silahlı Kuvvetleri personeline, projelerine ve imajına olan olumsuz etkilerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 24.06.2014 Tokat Milletvekili Reşat Doğru ve 20 Milletvekilinin, Arapça öğretmenlerinin atanma ve istihdam sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/630 07.03.2012 Tokat Milletvekili Reşat Doğru ve 21 Milletvekilinin, baz istasyonlarının insan sağlığına etkilerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/204 25.10.2011 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 19 Milletvekilinin, hormonlu, katkı maddeli ve genetiği değiştirilmiş gıdaların insan sağlığına etkilerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/825 03.05.2012 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 19 Milletvekilinin, öğretmenlerin hayat standartlarında yaşanan olumsuz değişimin sebepleri ve sonuçlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/417 23.12.2011 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 19 Milletvekilinin, trafik kazalarının nedenlerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 22.01.2014 İstanbul Milletvekili Durmuşali Torlak ve 20 Milletvekilinin, tarım ürünlerinde üreticiden tüketiciye ulaşana kadar yaşanan olağanüstü fiyat artışlarının nedenlerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 10.02.2014 Mersin Milletvekili Ali ÖZ ve 20 Milletvekilinin, trafik kazalarının nedenlerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 02.07.2014 İstanbul Milletvekili Durmuşali Torlak ve 20 Milletvekilinin, taksi esnafının sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/906 29.05.2012 Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel ve 20 Milletvekilinin, sokak çocuklarının sorunlarının belirlenmesi, sayısal artışlarının önüne geçilmesi ve rehabilitasyonu konularının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 13.07.2013 Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin YILMAZ ve 19 Milletvekilinin, kamyoncu ve nakliyeci esnafının sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 11.10.2013 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 19 Milletvekilinin, fotoğrafçı esnafının yaşadığı zorlukların nedenleri ve sonuçlarının tüm yönleriyle araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 28.01.2014 Adana Milletvekili Muharrem VARLI ve 21 Milletvekilinin, döviz kurlarındaki artışın nedenlerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/899 24.05.2012 Elazığ Milletvekili Enver Erdem ve 19 Milletvekilinin, emeklilerin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 14.10.2014 Ankara Milletvekili Mustafa Erdem ve 19 Milletvekilinin, Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Elmadağ Barutsan Roket ve Patlayıcı Fabrikasında meydana gelen kazaların nedenlerinin belirlenmesi için konunun araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 21.02.2013 Mersin Milletvekili Ali ÖZ ve 20 Milletvekilinin, Kredi Kartı kullanımı ve yaşanan mağduriyetler konusunda bankalara ilişkin yasal düzenlemeler ve bankaların tutumlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 23.01.2013 Osmaniye Milletvekili H.Hüseyin Türkoğlu ve 20 Milletvekilinin, E-devlet uygulamalarında yaşanan sorunlar araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 03.07.2014 Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker ve 19 Milletvekilinin, infaz koruma memurlarının sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 19.02.2014 Tokat Milletvekili Reşat Doğru ve 19 Milletvekilinin, Kuzey Anadolu Fay Hattı üzerindeki illerin olası bir depreme karşı hazırlık durumlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 05.11.2014 Mersin Milletvekili Ali ÖZ ve 21 Milletvekilinin, Türkiye'de işçi sağlığı ve güvenliği alanında yaşanan sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/208 25.10.2011 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 19 Milletvekilinin, öğretmen atamaları ile ilgili haksızlık ve usulsüzlük yapıldığı iddialarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/1234 21.11.2012 Adana Milletvekili Muharrem VARLI ve 20 Milletvekilinin, afetlerden zarar gören çiftçilerin Tarımsal Kredi Borçlarının ertelenmemesinin nedenlerininin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 06.06.2014 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 19 Milletvekilinin, Suriyeli sığınmacıların durumlarının ve toplumsal etkilerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 09.01.2014 Mersin Milletvekili Ali ÖZ ve 20 Milletvekilinin, engellilerin karşılaştıkları sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/1061 02.10.2012 Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ve 20 Milletvekilinin, Hatay'daki Suriyeli mültecilerin yasadışı olaylara ve faaliyetlere katıldıkları iddialarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/1233 21.11.2012 Muğla Milletvekili Mehmet ERDOĞAN ve 19 Milletvekilinin, kamuda çalışan avukatların sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 11.10.2013 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 19 Milletvekilinin, alışveriş merkezlerinin ekonomi üzerindeki olumsuz etkilerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/185 20.10.2011 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 21 Milletvekilinin, kamuda çalışan taşeron işçilerin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 23.01.2015 Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu ve 21 Milletvekilinin, ülkemizde sulak alanlarda ortaya çıkan kirlenmenin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/494 25.01.2012 İstanbul Milletvekili Durmuşali Torlak ve 25 Milletvekilinin, Türk Boğazlarındaki sorunların ve risklerin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/360 07.12.2011 Manisa Milletvekili Erkan Akçay ve 19 Milletvekilinin, Su kaynaklarının tespiti ile etkin idare ve koruma yöntemlerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/1113 12.10.2012 Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu ve 20 Milletvekilinin, Suriye'deki olayların Türkiye ekonomisine olumsuz etkilerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/167 20.10.2011 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 20 Milletvekilinin, Kaz Dağlarındaki madencilik faaliyetlerinin ve çevreye etkilerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi. (10/167) (Başkanlığa geliş tarihi: 20/10/2011)
24 10/ 20.12.2012 Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz ve 20 Milletvekilinin, Zeytinyağı kaçakçılığının önlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 25.11.2014 Adana Milletvekili Seyfettin YILMAZ ve 19 Milletvekilinin, Atatürk Orman Çiftliğinin 1. derece tarihi doğal sit alanından 3. derece sit alanına dönüştürülmesinin nedenlerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/609 02.03.2012 Tokat Milletvekili Reşat Doğru ve 19 Milletvekilinin, Tokat ilindeki çiftçilerin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 07.11.2013 İstanbul Milletvekili Durmuşali Torlak ve 19 Milletvekilinin, Türk Telekom'un özelleştirilmesinin Türk ekonomisine ve milli güvenliğe etkisinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 13.07.2013 Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin YILMAZ ve 19 Milletvekilinin, gıda üretiminde kullanılan maddelerin insan sağlığına etkilerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 11.10.2013 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 19 Milletvekilinin, atanmayan öğretmen sayısının artmasının nedenleri ve sonuçlarının tüm yönleriyle araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 17.01.2014 Tokat Milletvekili Reşat Doğru ve 19 Milletvekilinin, küresel ısınmanın çevre ve insan hayatına olumsuz etkilerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 25.11.2014 Antalya Milletvekili Mehmet Günal ve 21 Milletvekilinin, öğretim elemanı açığı sorununun araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/203 25.10.2011 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 19 Milletvekilinin, kanser hastalığının boyutlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 08.09.2014 Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı ve 19 Milletvekilinin, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda dört yılını dolduran okul müdürlerinin, müdür başyardımcılarının ve müdür yardımcılarının görevden alınarak, yeni yapılacak değerlendirme ışığında yeni yönetici atanması yönteminin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/186 20.10.2011 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 22 Milletvekilinin, aile yapısını olumsuz etkileyen şiddet olaylarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/169 20.10.2011 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 20 Milletvekilinin, tarım sektöründe lisanslı depoculuk faaliyetlerinin yaygınlaşmamasının nedenlerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/273 02.11.2011 Kütahya Milletvekili Alim IŞIK ve 24 Milletvekilinin, KOBİ'ler ile küçük esnaf ve sanatkarların sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/710 30.03.2012 Elazığ Milletvekili Enver Erdem ve 19 Milletvekilinin, Elazığ'daki şeker pancarı üreticilerinin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 13.07.2013 Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin YILMAZ ve 19 Milletvekilinin, kiraz üreticilerinin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/1171 05.11.2012 Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu ve 19 Milletvekilinin, taşeron işçilerin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/189 20.10.2011 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 21 Milletvekilinin, et üretimindeki azalışın ve et fiyatlarındaki yükselişin nedenlerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/894 23.05.2012 Kütahya Milletvekili Alim IŞIK ve 22 Milletvekilinin, muvazzaf ve emekli astsubayların sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/313 18.11.2011 Kütahya Milletvekili Alim IŞIK ve 22 Milletvekilinin, sigara kaçakçılığının nedenlerinin ve yol açtığı kayıt dışı ticaretin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/983 22.06.2012 Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel ve 20 Milletvekilinin, çalışanların iş güvenliği ve sağlıkla ilgili sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/150 20.10.2011 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 21 Milletvekilinin, Batı Trakya Türk azınlığının sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/379 13.12.2011 Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin YILMAZ ve 21 Milletvekilinin, Afyonkarahisar'daki mermer ve doğaltaş üretiminde yaşanan sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/584 22.02.2012 Iğdır Milletvekili Sinan Oğan ve 19 Milletvekilinin, yabancıların geçmiş dönemlerde Türk vatandaşlarına karşı yaptığı mezalimlerin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/207 25.10.2011 Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve 19 Milletvekilinin, engellilerin ve engelli yakınlarının karşı karşıya oldukları sosyolojik ve psikolojik sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 18.12.2012 Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu 23 Milletvekilinin, Evde yaşlı bakım hizmeti konusunda yaşanan sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/717 02.04.2012 Elazığ Milletvekili Enver Erdem ve 19 Milletvekilinin, Emniyet Teşkilatı mensuplarının sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 24.02.2015 Muğla Milletvekili Mehmet ERDOĞAN ve 22 Milletvekilinin, mahalle ve köy muhtarlarının sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/521 02.02.2012 Kütahya Milletvekili Alim IŞIK ve 22 Milletvekilinin, Kütahya ilinin turizm potansiyeli ve bu konuda yaşanan sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 14.07.2014 Iğdır Milletvekili Sinan Oğan ve 20 Milletvekilinin, bonzai adlı uyuşturucu türünün kullanımının engellenmesi ve bağımlısı olanların tedavilerinin sağlanması için alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/192 20.10.2011 Kütahya Milletvekili Alim IŞIK ve 20 Milletvekilinin, özelleştirme uygulamalarındaki sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/900 24.05.2012 Elazığ Milletvekili Enver Erdem ve 19 Milletvekilinin, geçici köy korucularının sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.