| Komisyon Adı | : | PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU |
| Konu | : | Komisyon Başkanı Mehmet Muş'un, Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı'nın toplantının bitirilmesine yönelik yaptığı açıklamasındaki bazı ifadelerine ilişkin açıklaması |
| Dönemi | : | 28 |
| Yasama Yılı | : | 3 |
| Tarih | : | 16 .04.2025 |
BAŞKAN MEHMET MUŞ - Şöyle, kanunu bitirip mi bitirelim toplantıyı, bitirmeden mi bitirelim?
TAHSİN OCAKLI (Rize) - Yani bence Meclisten daha yukarıda değiliz.
BAŞKAN MEHMET MUŞ - Şöyle, ikisinin arasında bir hiyerarşik mukayeseye gerek yok Sayın Ocaklı, ikisinin arasında bir mukayeseye gerek yok. Genel Kurul, tabii, Başkan Vekili olduğu için öyle bir karar almış. Biz nihayetinde bir Komisyonuz, biz çalışmadığımız zaman Genel Kurul da çalışamaz. Yani bazı milletvekillerimizin programları da var yarın. Dolayısıyla uygun görürseniz yani burada, görüşlerinizi ilgili yerlerde dile getirin ama uygun görürseniz bitirelim, yoksa yarın gündemimize devam etmek durumunda kalabiliriz.
Ama ben tartışmalı veya muhalefetin dikkat çektiği birkaç tane husus görüyorum burada, ana yaklaşımını görüyorum. Burada belki belli bir tartışma yapıp diğerleriyle alakalı da bir usulümüz var zaten.