KOMİSYON KONUŞMASI
| Komisyon Adı | : | PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU |
| Konu | : | 2016 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı (1/529) ile 2014 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Tasarısı (1/297) a) Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı b) Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu c) Kültür ve Turizm Bakanlığı ç) Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü d) Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü e) Türkiye Yazma Eserler Kurumu Başkanlığı |
| Dönemi | : | 26 |
| Yasama Yılı | : | 1 |
| Tarih | : | 16 .02.2016 |
MUSTAFA SAVAŞ (Aydın) - Bir de bu e-vize uygulamasına geçildi, malum. Yaşlı turistler bu İnternet kullanımında biraz daha yetersiz. Bu kimlik kartıyla direkt olarak giriş yapılamaz mı? Yani, bu seneye mahsus çünkü orada bir sıkıntı olduğu söyleniyor.
Bir de ayrıca kruvaziyer yolcu gemileriyle gelen turistler için bir destek düşünülüyor mu? Özellikle iç turizmin canlanması için bu dönem, bu yıla mahsus olarak okulların kapanış ve açılış takvimi gözden geçirilebilir mi, özellikle ekim döneminde? Geçen sene yapılmıştı, katkı olmuştu. Bu sene iç turizmin canlanması için tekrar gözden geçirilebilir mi?
Teşekkür ediyorum Sayın Bakanım.