KOMİSYON KONUŞMASI

BAŞKAN LÜTFİ ELVAN - Komisyonumuzun değerli üyeleri, 25'inci Birleşiminin İkinci Oturumunu açıyorum.

Değerli arkadaşlar, müzakerelere geçmeden önce birkaç hususu dile getireceğim.

BAŞKAN LÜTFİ ELVAN - Birincisi: Bugünkü bütçe görüşmelerimizden sonra, Cumhurbaşkanı Yardımcımız, ilgili kurumlarımızın yöneticileri, bürokratları, basın mensuplarımız ve tüm Komisyon üyelerimizle birlikte akşam bir yemek yemek istiyoruz. Tüm basın mensuplarımız davetlidir, bugüne kadar bize katılan, üç haftadan beri bizimle birlikte olan basın mensuplarımız, Komisyon üyelerimiz ve yine bize destek veren Bütçe Başkanlığı elemanları da bizlerle birlikte olacaklar. Bu daveti aktarmak istedim.

BAŞKAN LÜTFİ ELVAN - İkincisi: Değerli arkadaşlar, bugün süre konusunda bir hususu dile getirmek istiyorum. Normalde ilave süre veriyordum, bugün ilave süre vermeyeceğim ama arkadaşları süre bitmeden bir dakika önce uyaracağım, arkadaşlarımızın konuşmalarını ona göre ayarlamaları gerekir diye düşünüyorum.

Müzakerelere başlamadan önce -geleneksel olarak yaptığımız- Bakan Yardımcılarından ve bürokrat arkadaşlardan kendilerini tanıtmalarını istiyoruz.