KOMİSYON KONUŞMASI
| Komisyon Adı | : | PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU |
| Konu | : | 2018 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı (1/887) ile 2016 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Tasarısı (1/861) ve Sayıştay tezkereleri a) Gümrük ve Ticaret Bakanlığı b) Rekabet Kurumu c) Gençlik ve Spor Bakanlığı ç) Spor Genel Müdürlüğü d) Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu e) Spor Toto Teşkilat Başkanlığı |
| Dönemi | : | 26 |
| Yasama Yılı | : | 3 |
| Tarih | : | 08 .11.2017 |
NURETTİN DEMİR (Muğla) - Teşekkür ederim.
Sayın Bakan, Güreş Federasyonundan geldiniz. Sizin döneminizde, önümüzdeki yıllarda olimpiyatlarda şampiyonluklar görecek miyiz? Yani beklentimiz var, ben de güreşle uğraştım bir zamanlar.
İkincisi, Sayın Bakanım, özellikle yurt konusunda, büyükşehir belediyesine geçtikten sonra, büyükşehir belediyeleri oluştuktan sonra eski belediyelerin hiç kullanılmayan ve atıl kalmış binaları var. Yani hakikaten yurt olabilecek ya da öğrenci evleri olabilecek yerler var, bunlar niye değerlendirilmiyor? Bomboş duruyor, insan üzülüyor gerçekten.
Teşekkür ederim.