GENEL KURUL KONUŞMASI
| Konu: | Standardı tutturmak ve itirazları önlemek amacıyla belirlediği konuşma sürelerine uyulması konusunda grup başkan vekillerinden anlayış beklediğine ilişkin konuşması |
| Yasama Yılı: | 2 |
| Birleşim: | 95 |
| Tarih: | 27.06.2019 |
BAŞKAN - Teşekkürler değerli milletvekilleri.
Şimdi, grup başkan vekillerinin söz taleplerini karşılayacağım ama öncesinde çok kısa bir açıklama ve sizden bir konuda da anlayış isteyeceğim.
Süre konusunda 3+1 kuralını uygulayacağım ve süreyi uzatmayacağım grup başkan vekillerinin ilk tur konuşmaları için, daha sonra söz alındığında da 1+1 kuralını uygulayacağım. Bu konuda hem standardı tutturmak hem de itirazları önlemek gibi bir amacım var. Sizden anlayış ve yardım bekliyorum. 3+1 kuralını titizlikle uygulayalım. Uzatmayacağımı önceden belirteyim, böylece konuşmanızı ona göre ayarlayabilesiniz.