| Konu: | 2018 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı ile 2016 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesabı Maddeleri münasebetiyle |
| Yasama Yılı: | 3 |
| Birleşim: | 44 |
| Tarih: | 21.12.2017 |
ŞENAL SARIHAN (Ankara) - Sayın Bakan, bireylerin çalışma haklarının çok değerli olduğunu biliyoruz. Bu konuda da emek verdiğinizi konuşmalarınızda ifade ettiniz. Ancak Meclisimizde danışman statüsünde çalışmakta olan arkadaşlarımızla ilgili çok ciddi problemler var; çalışmalarının herhangi bir güvence altında olmaması, sürekli olmaması, sürekli bir biçimde yıllık giriş çıkışlarla haklarının yok edilmesi gibi. Bu konuda hepimize bir sorumluluk düşmüyor mu? Daha önce verilmiş olan kanun teklifleri de var. Bunların ışığında Bakanlığınız bir çalışma yapmayı planlıyor mu?
Ayrıca, KPSS'nin sekiz ay önce bitmiş olmasına rağmen Maliye Bakanlığına henüz alım yapılmadığını biliyoruz. Bu konuda neden beklenmektedir?
Bu iki sorunun yanıtlanmasını...
(Mikrofon otomatik cihaz tarafından kapatıldı)
ŞENAL SARIHAN (Ankara) - Teşekkür ediyorum.