GENEL KURUL KONUŞMASI
Konu: Yeni yılın ilk saatlerinde yaşanılan hain terör olayını lanetlediğine, masum insanların kanını akıtan teröre karşı her noktada en şiddetli mücadelenin verilmesi gerektiğine ve terörle mücadelede bütün millet olarak tek yürek olmak gerektiğine ilişkin açıklaması
Yasama Yılı:2
Birleşim:49
Tarih:03.01.2017

TUFAN KÖSE (Çorum) - Teşekkür ediyorum Sayın Başkan.

Büyük umutlarla girmek istediğimiz 2017'nin ilk saatlerinde yaşadığımız hain terör olayını ben de lanetliyorum. Dünyanın neresinde olursa olsun ve kim tarafından gerçekleştirilirse gerçekleştirilsin masum insanların kanını akıtan teröre karşı her noktada en şiddetli mücadele verilmelidir.

Şunu görüyoruz ki PKK'sı, IŞİD'i, FETÖ'sü, dindar, muhafazakâr, laik, Alevi, Sünni, Kürt, Türk ayırmadığına göre, bütün milletimizi hedef aldığına göre bütün millet olarak tek yürek terörle mücadelede bir arada olmalıyız ancak terörü bir şekilde motive eden, teröristlere meşruiyet sağlamaya çalışan bir kısım açıklamalardan ve Hükûmetin icraatlarından da en kısa sürede dönülmesini diliyorum.

Teşekkür ederim.