GENEL KURUL KONUŞMASI
Konu: 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne ilişkin açıklaması
Yasama Yılı:2
Birleşim:26
Tarih:24.11.2016

ALİ CUMHUR TAŞKIN (Mersin) - Teşekkür ederim Sayın Başkan.

Bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü. Bu vesileyle sözlerimin başında tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum.

Milletlerin devamlılığı ve gelişmişliği eğitime verdikleri değer ve önemle ölçülür. Eğitime yapılan yatırımın ülkemizin ve milletimizin geleceğine yapılan yatırım olduğunun bilincinde olan AK PARTİ, iktidara geldiği ilk günden beri en fazla yatırımı eğitime yapmaktadır.

Öğretmen bir babanın oğlu ve öğretmen eşi olarak öğretmenlik mesleğinin nasıl bir özveriyle icra edildiğini yakından bilen birisiyim.

Ülkemizin her köşesinde görevlerini hakkıyla yerine getiren, kendilerini eğitime ve öğrencilerine adamış tüm öğretmenlerimizi tekrar en içten duygularımla tebrik ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Emekli öğretmenlerimize de saygılarımı ifade ediyor, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimize de Cenab-ı Hak'tan rahmet diliyorum.