GENEL KURUL KONUŞMASI
| Konu: | AK PARTİ GRUBUNUN, GENEL KURULUN GÜNDEMDEKİ SIRALAMANIN YENİDEN DÜZENLENMESİNE; 639 SIRA SAYILI KANUN TASARISI'NIN İÇ TÜZÜK'ÜN 91'İNCİ MADDESİNE GÖRE TEMEL KANUN OLARAK BÖLÜMLER HÂLİNDE GÖRÜŞÜLMESİNE İLİŞKİN |
| Yasama Yılı: | 4 |
| Birleşim: | 116 |
| Tarih: | 15.07.2014 |
YILMAZ TUNÇ (Bartın) - Sayın Başkan, değerli milletvekilleri; AK PARTİ grup önerisinin lehinde söz aldım, bu vesileyle Genel Kurulu saygılarımla selamlıyorum.
AK PARTİ grup önerisi geniş toplum kesimlerini ilgilendiren önemli bir torba tasarıyı içeriyor. Otuz sekiz gündür Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşmeleri devam eden ve sonuçta Genel Kurula inen önemli bir tasarı. Soma maden şehitlerimizin yakınları ve madencilerimizin çalışma şartlarıyla ilgili önemli düzenlemeler içeriyor. Bu düzenlemelerin bir an önce yasalaşmasında fayda var.
Bu nedenle grup önerisinin lehinde olduğumu belirtiyor, hepinize hayırlı iftarlar diliyorum. (AK PARTİ sıralarından alkışlar)