GENEL KURUL KONUŞMASI
Konu: KARS MİLLETVEKİLİ AHMET ARSLAN'IN CHP GRUP ÖNERİSİ ÜZERİNDE YAPTIĞI KONUŞMASI SIRASINDA ŞAHSINA SATAŞMASI NEDENİYLE
Yasama Yılı:4
Birleşim:114
Tarih:09.07.2014

HAYDAR AKAR (Kocaeli) - Sayın Başkan, değerli milletvekilleri; hayatınız vatandaşı aldatmakla geçiyor. Hayatınız vatandaşı aldatmakla geçiyor, bir kez daha söylüyorum.

Hangi Kocaeli milletvekiliyle konuştun? Kocaeli'nin neresinde 14+1 minibüs kullanılıyor? Kocaeli'nin tümünde 15+1 ve üzerinde ulaşım var. Kocaeli'nin tümünde insanlar, biraz evvel bahsettiğim meslek grupları bu işlerden bedava yararlanıyor. Yine, geliyorsunuz, burada kurnazlık yapıyorsunuz. "Haydar Akar 'minibüsçü' dediği için bedava taşımıyormuşuz". Bedava taşıttırıyorsunuz bu meslek grubuna. İnsanlara doğru söyleyeceksiniz. Kabul edelim ki minibüsçü dedik, minibüsçüler taşımıyor. 167 bin tane -otobüs- şehir içi ulaşımında 15+1 var. Bunu da teyit ettiniz mi, baktınız mı? Lütfen bakın ve ondan sonra bu kürsüye gelip insanlara doğru bilgiler verin. Aldatamazsınız insanları, aldanmayacaklar bundan sonra bu insanlar, bu meslek grupları size. Her yerde yalan söyleyerek, doğru olmayan şeyler söyleyerek insanları aldatmayın diyorum.

Hepinize saygılar sunuyorum.(CHP sıralarından alkışlar)