GENEL KURUL KONUŞMASI
| Konu: | TÜRK PETROL KANUNU TASARISI |
| Yasama Yılı: | 3 |
| Birleşim: | 111 |
| Tarih: | 28.05.2013 |
ÖZGÜR ÖZEL (Manisa) - Sayın Başkanım, müsaadenizle iki kelime arz edebilir miyim, tutanaklara geçmesi açısından.
Şimdi, Sayın Grup Başkan Vekili biraz önce de yakındığım konunun bir diğer türeviyle muhalefete nasıl muhalefet edeceğini tarif ediyor ama bir tek şunu söyleyeyim?
MUSTAFA ELİTAŞ (Kayseri) - Biz size muhalefet olmayı tarif edemeyiz, muhalefetin en iyisini siz bilirsiniz. İlelebet muhalefet!
ÖZGÜR ÖZEL (Manisa) - Bir tek şunu ifade etmek isterim ki Sayın Bülent Arınç Bakanlar Kurulundan sonra Bakanlar Kurulu kararlarını açıklaması gereken o kürsüyü Manisa'da bir milletvekiliyle arasında geçen polemiğe ayırıyor ve bir asimetrik güç kullanıyorsa o milletvekilinin kendini savunacağı meşru zemin de bu kürsüdür.
Saygılar sunuyorum.