GENEL KURUL KONUŞMASI
Konu: BAZI SORUŞTURMA VE OPERASYONLARDA KOLLUK GÜÇLERİNE HUKUKA AYKIRI UYGULAMALAR YAPTIRDIĞI; AÇIKLAMALARINDA KULLANDIĞI BAZI İFADELERLE DEVLET ADAMI CİDDİYETİNDEN UZAKLAŞTIĞI; GÖREV VE SORUMLULUKLARINI KÖTÜYE KULLANDIĞI İDDİASIYLA İÇİŞLERİ BAKANI İDRİS NAİM ŞAHİN HAKKINDAKİ (11/1) ESAS NUMARALI GENSORU ÖNERGESİNİN GÜNDEME ALINIP ALINMAYACAĞI HUSUSUNDAKİ GÖRÜŞMELERİN GENEL KURULUN 25/10/2011 SALI GÜNKÜ BİRLEŞİMİNDE YAPILMASINA; GÜNDEMDEKİ SIRALAMA İLE ÇALIŞMA SAATLERİNİN YENİDEN DÜZENLENMESİNE İLİŞKİN
Yasama Yılı:2
Birleşim:8
Tarih:18.10.2011

YILMAZ TUNÇ (Bartın) - Sayın Başkan, değerli milletvekilleri; AK PARTİ grup önerisinin lehinde söz almış bulunuyorum. Bu vesileyle sizleri saygılarımla selamlıyorum.

Ben de öncelikle Bitlis'teki terörist saldırıyı kınıyorum, şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, geride kalanlara başsağlığı diliyorum. Bütün milletimizin başı sağ olsun diyorum.

AK PARTİ grup önerisi, Türkiye Büyük Millet Meclisinin çalışma saatlerini 14.00-19.00 saatleri şeklinde düzenleyen, önemli uluslararası sözleşmelerin gündemde daha öne alınmasını sağlayan ve gensorunun da İç Tüzük hükümleri gereğince belirtilen süre içerisinde görüşülmesini sağlayan bir öneridir. Bu önerinin lehinde oy kullanacağımı belirtiyor, yüce heyetinizi saygılarımla selamlıyorum. (AK PARTİ sıralarından alkışlar)