| Konu: | |
| Yasama Yılı: | 4 |
| Birleşim: | 66 |
| Tarih: | 03.03.2026 |
İSMAİL ÇAĞLAR BAYIRCI (Kütahya) - Bölgemiz âdeta bir ateş çemberi olmasına rağmen Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın güçlü ve kararlı liderliğiyle Türkiye'miz bu tarihî ve zorlu dönemeçte güvenle geleceğe ilerlemekte, küresel kriz ve kaosların ortasında dahi güvenli liman olmayı sürdürmektedir.
Kendi kapısının önünü temizleyemediği hâlde iktidar çığırtkanlığı yapanlar şunu iyi bilsinler ki ülkemiz kriz ve kaos yönetiminde ciddi tecrübe sahibi, dirayetli, liyakatli ve umur görmüş kadroların yönetiminde emniyettedir.
Cumhurbaşkanımız öncülüğünde savunma sanayimiz yerli ve millî üretimimiz olan TCG ANADOLU, KAAN, ATAK, ANKA, KIZILELMA, BORA, TAYFUN ve Çelik Kubbe'yle daha güçlü hâle gelmiş ve milletimizin gurur kaynağı olmuştur. "Daha adil bir dünya mümkün" diyerek ülkemizde istikrarı koruyan, mazlum coğrafyaların umudu Cumhurbaşkanımızı sıradan liderlerle karıştıranlar şunu bilsinler ki o, gücünü milletinden alır ve sadece Rabb'inin huzurunda eğilir. Devletimizin ve milletimizin güçlü lideriyle yükselişini hiçbir güç durduramayacak.