GENEL KURUL KONUŞMASI
Konu: Öğretmenlerin atama beklediğine ve Erzincan İliç'te 5 can için arama kurtarma çalışmalarının devam ettiğine ilişkin açıklaması
Yasama Yılı:2
Birleşim:84
Tarih:21.05.2024

MUSTAFA SARIGÜL (Erzincan) - Özellikle benim meslektaşlarım, öğretmen arkadaşlarım atama beklemekte. Binlerce öğretmen arkadaşımız okullarını bitirdiler, öğrencileriyle buluşmak istiyorlar. O nedenle Sayın Bakandan özellikle ricamız; binlerce öğretmenimiz öğrencileriyle beraber olmak istiyor; anneleri, babaları artık öğretmenlerimizi sınıfta görmek istiyor.

Ayrıca, can Erzincan'da 5 canımız şu anda toprak altında, arama kurtarma çalışmaları yoğun olarak devam ediyor; İliç çalışma grubumuz da İliç Araştırma Komisyonu da bu konudaki değerlendirmeleri en üst düzeyde yapmaktadır. Can Erzincanlılar rahat olsun, sorunlarını, problemlerini Parlamentoda her fırsatta konuşmaya devam edeceğiz.