GENEL KURUL KONUŞMASI
Konu: Milletin 31 Mart seçimlerinde verdiği mesaja ilişkin açıklaması
Yasama Yılı:2
Birleşim:71
Tarih:16.04.2024

EVRİM KARAKOZ (Aydın) - Yüce milletimiz 31 Martta büyük bir dayanışma göstererek Cumhuriyet Halk Partisini birinci parti yapmıştır. AKP iktidarının kötü politikalarına da "Yeter artık!" diyerek büyük bir mesaj vermiştir. Bu seçimin kazananı emeklilerdir, asgari ücretlilerdir, atama bekleyen öğretmenlerdir, çiftçimizdir, esnafımızdır, Türkiye ittifakıdır.

Aydın büyükşehirde Özlem Çerçioğlu'nu yüzde 50'nin üzerinde bir oyla tekrar seçen, Aydın'da 7 olan CHP'li ilçe belediye sayısını 13'e çıkaran hemşehrilerime büyük destekleri için çok teşekkür ediyorum.

Bugüne kadar olduğu gibi, oy versin vermesin kimseyi ayırmadan, birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuyla kentlerimizi yönetmeye devam edeceğiz. Türkiye ittifakı olarak da ilk genel seçimlerde hep birlikte Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşıyacağız.