GENEL KURUL KONUŞMASI
Konu: 31 Mart yerel seçim sonuçlarına ve kırmızının Uşak'a ve Türkiye'ye çok yakıştığına ilişkin açıklaması
Yasama Yılı:2
Birleşim:71
Tarih:16.04.2024

ALİ KARAOBA (Uşak) - Teşekkürler Sayın Başkan.

Öncelikle 31 Mart yerel seçim sonuçlarının ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Bu demokrasi yarışında yer alan tüm adayları tebrik ediyorum.

Şehrim Uşak ve Türkiye genelinde gerçekleşen büyük ve önemli değişimler ise ülkemiz ve gelecek adına büyük bir umut olmuştur. Uşak merkezde kazanan Özkan Yalım'ı, Eşme'de kazanan Yılmaz Tozan'ı, Karahallı'da kazanan Ramazan Karakaya'yı tebrik ediyorum. Aday olup kazanamayan Etem Erdem'e, Selim Saka'ya, Nurettin Kozaklı'ya, Ramazan Dönmez'e emekleri için şükranlarımı sunuyorum.

Tüm Türkiye'de hangi siyasi partiden olursa olsun muhtarlarımıza, Meclis üyelerimize ve başkanlarımıza başarılar diliyorum.

Milletimizin değişim talebiyle sonuçlanan seçimler göstermiştir ki umut bu toprakları terk etmedi, halkımız partimize güvenerek büyük bir sorumluluk verdi ve birinci parti yaptı.

Kırmızı Uşak'a ve Türkiye'ye çok yakışıyor. Yaşasın kırmızı-beyaz, yaşasın Türkiye!

Teşekkür ediyorum Sayın Başkan.