GENEL KURUL KONUŞMASI
Konu: AK PARTİ'nin her alanda yaptığı yatırımlarla Türkiye'yi ilmek ilmek dokuduğuna ilişkin açıklaması
Yasama Yılı:6
Birleşim:83
Tarih:03.04.2023

HACI ÖZKAN (Mersin) - Teşekkürler Sayın Başkan.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, ulaştırmadan sağlığa, eğitimden çevre ve şehirciliğe kadar her alanda Türkiye'yi yatırımlarla ilmek ilmek dokuyoruz. Türkiye Yüzyılı dediğimiz o büyük şahlanışı gerçekleştirene kadar durmayacak, dinlenmeyecek, hedeflerimizden asla kopmayacağız.

Dün resmî açılışını yaptığımız, yatırım bedeli 3 milyar 412 milyon lirayı geçen 97 kalem eser, hizmet ve yatırımlar Bağcılar'a hayırlı olsun.

Ayrıca, Elâzığ'da deprem konutları ve diğer projelerle 29.418 konut yaptık. İnşallah, yeni deprem konutlarımızı, İlk Evim, İlk İşyerim Projesi'ndeki 1.831 konut ve 17.500 altyapılı arsayı en kısa sürede teslim edeceğiz.

Yaparsa AK PARTİ yapar diyor, Genel Kurulu saygıyla selamlıyorum.