GENEL KURUL KONUŞMASI
| Konu: | TÜRKİYE CUMHURİYETİ HÜKÜMETİ İLE KAZAKİSTAN CUMHURİYETİ HÜKÜMETİ ARASINDA 13 ARALIK 1993 TARİHLİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLE KAZAKİSTAN CUMHURİYETİ ARASINDA ANTALYA İLİNİN KEMER İLÇESİNDEKİ TAŞINMAZIN KAZAKİSTAN CUMHURİYETİNE KULLANDIRILMASINA İLİŞKİN PROTOKOLE DEĞİŞİKLİKLERİN VE EKLEMELERİN YAPILMASINA DAİR PROTOKOLÜN ONAYLANMASININ UYGUN BULUNDUĞU HAKKINDA KANUN (S. S: 413) |
| Yasama Yılı: | 3 |
| Birleşim: | 76 |
| Tarih: | 12.03.2013 |
ÖZGÜR ÖZEL (Manisa) - Sayın Başkan?
BAŞKAN - Sisteme girmişsiniz.
RECEP ÖZEL (Isparta) - Sayın Başkanım, o Özel benim. Sadece CHP'de Özel yok, AK PARTİ'de de Özel var.
BAŞKAN - Sayın Özel, buyurun.
RECEP ÖZEL (Isparta) - Sayın Atıcı biraz önce konuşmasında "AK PARTİ milletvekilleri çok zor durumda?" AK PARTİ'nin hiçbir milletvekili zor durumda da değildir.
ÖZGÜR ÖZEL (Manisa) - Ekonomik olarak demedi.
RECEP ÖZEL (Isparta) - Ayrıca, "Bizimle Komisyonda aynı fikirdeler, burada farklı fikirde." Diye? Hiçbir AK PARTİ'li milletvekili de CHP'yle aynı fikirde ve zikirde hiçbir zaman olması da mümkün değildir. Bunu bir kez daha hafızanıza yerleştirirseniz? Öyle ulu orta birtakım lafları atıp buraya?