MİLLETVEKİLİNİN İLK İMZASININ BULUNDUĞU MECLİS ARAŞTIRMASI ÖNERGELERİ
Gürsel TEKİN
İstanbul - CHP
Dönem Taksim/ Esas No Tarihi Önergenin Başlığı ve Özeti
24 10/ 15.10.2014 İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin ve 21 Milletvekilinin, adalet sisteminde çalışan zabıt katipleri, mübaşirler, yazı işleri çalışanları ve teknik hizmetler sınıfında çalışanların çalışma koşullarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 24.01.2013 İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin ve 21 Milletvekilinin, Galatasaray Üniversitesi yangınındaki ihmal iddialarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 23.02.2015 İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin ve 24 Milletvekilinin, ASELSAN mühendislerinin ölümlerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 18.07.2014 İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin ve 21Milletvekilinin, Suriyeli sığınmacıların yoğun olarak bulunduğu şehirlerde yaşanan gerginliklerin nedenlerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 02.05.2013 İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin ve 27 Milletvekilinin, son 20 yılda İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylanan imar planı değişikliklerinin ve bunların kentte neden olduğu tahribatın araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.