MİLLETVEKİLİNİN İLK İMZASININ BULUNDUĞU MECLİS ARAŞTIRMASI ÖNERGELERİ
İbrahim BİNİCİ
Şanlıurfa - HDP
Dönem Taksim/ Esas No Tarihi Önergenin Başlığı ve Özeti
24 10/485 23.01.2012 Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici ve 21 Milletvekilinin, farklı dillerin korunması ve gelişmelerinin sağlanması için araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 18.09.2013 Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici ve 21 Milletvekilinin, "Cumartesi Anneleri" olarak adlandırılan vatandaşların sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 05.02.2013 Şanlıurfa Milletvekili İbrahim BİNİCİ ve 21 Milletvekilinin, Şanlıurfa Viranşehir'de düzenlenen Kadın buluşması etkinliğinde polisin orantısız güç kullandığı iddiasının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/363 07.12.2011 Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici ve 21 Milletvekilinin, engelli vatandaşların sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 03.02.2014 Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici ve 21 Milletvekilinin, trafik kazalarının nedenlerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/683 26.03.2012 Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici ve 22 Milletvekilinin, ayrımcılık ve nefret suçlarındaki artışın nedenlerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/200 25.10.2011 Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici ve 21 Milletvekilinin, şeker pancarı üreticilerinin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/418 26.12.2011 Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici ve 21 Milletvekilinin, terör suçu işlediği gerekçesiyle tutuklanan veya hüküm giyen kişilerin sayısında meydana gelen artışın nedenlerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/ 01.10.2013 Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici ve 21 Milletvekilinin, Suriye'de'ki sığınmacılar nedeniyle Şanlıurfa'da yaşanan ekonomik, sosyal ve güvenlik sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 11.10.2013 Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici ve 21 Milletvekilinin, üniversite mezunlarının yaşamakta olduğu işsizlik sorununun araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/195 21.10.2011 Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici ve 21 Milletvekilinin, HES projelerinin çevreye etkilerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/972 19.06.2012 Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici ve 22 Milletvekilinin, Şanlıurfa E Tipi Cezaevinde yaşanan yangın olayının araştırılması amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/1066 04.10.2012 Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici ve 21 Milletvekilinin, Suriye sınırında yaşanan olayların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 20.10.2014 Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici ve 28 Milletvekilinin, Kobani'li sığınmacıların maruz kaldıkları muamelenin sebeplerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/1268 30.11.2012 Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici ve 21 Milletvekilinin, gelir bölüşümünde bölgeler arası eşitsizliğin giderilmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi. araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/1269 30.11.2012 Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici ve 21 Milletvekilinin, sosyal yardımların siyasi amaçla kullanıldığı iddialarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/412 22.12.2011 Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici ve 21 Milletvekilinin, su kaynakları ve su hizmetlerinin özelleştirilmesinin neden olduğu sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi