KOMİSYON KONUŞMASI

SEMRA DİNÇER (Ankara) - Sayın Başkanım, değerli milletvekili arkadaşlarım ve bize dört ay boyunca sunum yapan değerli akademisyenlerimiz; hepinize çok teşekkür ediyoruz.

Sunduğunuz katkılar çok önemliydi, verdiğiniz bilgiler çok önemliydi fakat biz daha önce de belirtmiştik Sayın Başkanım, size verdiğimiz listede başka akademisyenlerin, başka STK'lerin, sivil toplum kuruluşlarının ve mağdur ailelerin dinlenmesini istemiştik ama o noktada bir çalışma yapamadık ama ben dört aylık emek için herkese çok teşekkür ediyorum.

Şimdi sizinle bir tarih kararlaştırdık Nisanın 15'ine kadar bir rapor hazırlanacak, biz de ondan sona muhalefet olarak -muhalefet şerhimizi ben şimdi Komisyon Başkanı olarak size de iletmek istiyorum- önerilerimizi ve katkılarımızı muhalefet şerhi olarak... Size de ayrıca yazılı önerilerimizi bildireceğiz.

BAŞKAN CENGİZ AYDOĞDU - Tamam.

SEMRA DİNÇER (Ankara) - Ama ondan sonra çıkan raporda hani o öneriler doğrultusunda herhangi bir raporda olumsuzluk görürsek biz de şerhimizde bunu belirteceğiz sizlere.

Ben tekrar çok teşekkür ediyorum herkese. Komisyondan Genel Kurula geçmek zorundayım, o yüzden çok özür diliyorum.

ADEM ÇALKIN (Kars) - Kapandı.

SEMRA DİNÇER (Ankara) - Kapandı mı, bitirdi mi? Tamam o zaman.

Ben size muhalefet şerhimi de iletmek istiyorum.

BAŞKAN CENGİZ AYDOĞDU - Tamam, teşekkür ediyorum.

ŞENOL SUNAT (Manisa) - Muhalefet şerhini hemen mi vereceğiz?

BAŞKAN CENGİZ AYDOĞDU - Yok, şart değil, ne zaman isterseniz, raporu okuduktan sonra da yazabilirsiniz.

Peki, teşekkür ediyoruz, iyi çalışmalar diliyoruz.

SEMRA DİNÇER (Ankara) - Görüşmek üzere, sağ olun.