GENEL KURUL KONUŞMASI
| Konu: | İstanbul Milletvekili Mehmet Muş'un yaptığı açıklamasındaki bazı ifadelerine ilişkin açıklaması |
| Yasama Yılı: | 4 |
| Birleşim: | 41 |
| Tarih: | 26.01.2021 |
MERAL DANIŞ BEŞTAŞ (Siirt) - Sayın Başkan, belge istediği için söz aldım; ismi veriyorum, araştırabilirler. Hanım Sever "Diyarbakır il örgütü önünde oturmam için 10 bin lira para teklif edildi, yol parası teklif edildi." diyor.
EBRÜ GÜNAY (Mardin) - Not al, not...
MERAL DANIŞ BEŞTAŞ (Siirt) - Yine, Zap Suyu'nda kaybolan Hamza Adıyaman'ın ailesi oraya getirildi ve bunların birçoğu teşhir oldu.
Ben başka bir şey için aslında söz aldım: Bu battaniyeleri de dillerine dolamasınlar, her yalanda olduğu gibi, o battaniyeler, açlık grevi döneminde gece de orada kalındığı için kullanılan battaniyelerdir, bunu da hani not olsun diye söylüyorum. (AK PARTİ sıralarından gürültüler)