| Konu: | Amasya Milletvekili Mehmet Naci Bostancı'nın yaptığı açıklamasındaki bazı ifadelerine ilişkin açıklaması |
| Yasama Yılı: | 3 |
| Birleşim: | 96 |
| Tarih: | 08.05.2018 |
MERAL DANIŞ BEŞTAŞ (Adana) - Ben, millet adına konuşma yetkisine sahibim, milletten bu yetkiyi aldım, o yüzden şu anda burada kendisi gibi Parlamentodayım. Bu nedenle millet adına tabii ki konuşma hakkım var.
İSMAİL TAMER (Kayseri) - Tüm herkesi temsil edemezsiniz, temsil etmiyorsunuz tüm milleti.
MERAL DANIŞ BEŞTAŞ (Adana) - Kendisinin sözlerinden gerçekten aslında trollerin daha haberi olmadığını anladık çünkü yani buradan troller şimdi harekete geçecekler ama ne kadar geçerlerse geçsinler 600 bine 10 bin farkı kapatamayacaklar.
HÜSNÜYE ERDOĞAN (Konya) - Gündeme dön, gündeme.
SAİD YÜCE (Isparta) - Sen sandıktaki sonuca bak, sandığa bak, sandığa, Twitter'la olmuyor bu iş.
MERAL DANIŞ BEŞTAŞ (Adana) - Bu 600 bin ilerleyen saatlerde milyonları bulacak. Bunu da gerçekten biz temsilen burada söylüyoruz; 24 Haziranda bu "Tamam."lar sel olacak, büyüyecek ve bu iktidar gidecek, biz de güle güle diyeceğiz, güle güle, güle.