2016-06-28 - 13:11
BAŞBAKAN YILDIRIM GAZETECİLERİN SORULARINI CEVAPLADI
AK PARTİ Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başbakan Yıldırım, Rusya'ya tazminat ödeneceği iddiasına ilişkin, "Hayır, hayır öyle bir şey yok. Sadece üzüntülerimizi bildirdik, acılarını paylaştık. Öldürülen pilotun sorumlusu addedilen kişi hakkında da gerekli hukuki çalışmalar sürdürülüyor." dedi.
AK PARTİ Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin, "Rusya'ya tazminat ödenmesi gündemde mi?" sorusuna Yıldırım, "Hayır, hayır öyle bir şey yok. Sadece üzüntülerimizi bildirdik, acılarını paylaştık. Öldürülen pilotun sorumlusu addedilen kişi hakkında da gerekli hukuki çalışmalar sürdürülüyor." karşılığını verdi.