2009-09-16 - 09:37
FRANSA SENATOSU BAŞKANI GERARD LARCHER'İN TBMM'DEKİ TEMASLARI...
Resmi bir ziyaret için Türkiye'de bulunan Fransa Senatosu Başkanı Gerard Larcher ve beraberinde parlamento heyeti, saat 11.30'da TBMM Başkanı Şahin'i ziyaret edecek.
Resmi bir ziyaret için Türkiye'de bulunan Fransa Senatosu Başkanı Gerard Larcher ve beraberinde parlamento heyeti, saat 11.30'da TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin'i ziyaret edecek.

TBMM Başkanı Şahin'in makamında gerçekleşecek görüşmenin ardından, TBMM Başkanlık Divanı Salonu'nda heyetlerarası toplantıya geçilecek. Heyetlerarası görüşmelerin ardından saat 12:30'da TBMM E Blok giriş holünde Basın Toplantısı yapılacak.

TBMM Başkanı Şahin, Fransa Senatosu Başkanı Gerard Larcher ve beraberindeki heyet onuruna saat 19.15'te Park Fora Restaurant'ta akşam yemeği verecek.

Bugün İstanbul'a hareket edecek olan Fransa Senatosu Başkanı Gerard Larcher ve beraberindeki heyet, İstanbul'daki çeşitli temaslarının ardından, 18 Eylül 2009 Cuma günü ülkemizden ayrılacak.