TBMM Başkanı Mustafa Şentop, sosyal medya hesabından görüşmelere ilişkin paylaşımlarda bulundu.
Meclis Başkanı Şentop, Paraguay-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Derlis Maidana ile gerçekleştirdiği görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
“Paraguay-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Derlis Maidana ve beraberindeki Parlamento heyetini Meclisimizde kabul ettik. Paraguay ile sahip olduğumuz dostluk ve iş birliğinin her alanda güçlenerek sağlam bir ortaklığa dönüşmesi temennimizi paylaştık.”
TBMM Başkanı Şentop, Kore-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Yoo Ki-Hong ile gerçekleştirdiği görüşme için de şunları kaydetti:
"Kore-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Yoo Ki-Hong ve beraberindeki Parlamento heyetini Meclisimizde kabul ettik. İki ülke halkları ve hükûmetleri arasındaki köklü ilişkileri, Parlamentolarımız arasındaki teması da artırarak güçlendirme arzumuzu ifade ettik."
