2026-10-07 - 16:14
TBMM BAŞKANI NUMAN KURTULMUŞ, EMEKLİ İMAM HATİP SELAHATTİN ÇETİNER‘İN CENAZE TÖRENİNE KATILDI
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, uzun yıllardır makam şoförlüğünü yapan Şevket Hulki Çetiner’in babası emekli imam hatip Selahattin Çetiner‘in cenaze törenine katıldı.

Tedavi gördüğü Etlik Şehir Hastanesinde vefat eden Çetiner için Ankara’nın Kızılcahamam ilçesindeki Beşkonak Yenimahalle’de öğle vakti kılınan cenaze namazında TBMM Başkanı Kurtulmuş, eski milletvekilleri ile TBMM çalışanları da saf tuttu. 

Çetiner’in cenazesi mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Kurtulmuş, daha sonra Çetiner ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

TBMM Başkanı Kurtulmuş, yayımladığı taziye paylaşımında ise şu ifadelere yer verdi. 

“Kıymetli kardeşim, yol ve dava arkadaşım Şevket Hulki Çetiner’in babası, Selahattin Çetiner hakkın rahmetine kavuşmuştur.

İnandığı gibi yaşamaya çalışan ve hayatını Kuran hizmetlerine adayan, ardında güzel hatıralar ve hayırla yad edilecek bir ömür bırakan kıymetli Selahattin Çetiner’i dualarla Hakk’a uğurladık.

Kendisine Allah’tan rahmet; ailesine, dostlarına ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet, makamı ali olsun.”