2006-12-14 - 10:00
TBMM'DE "MEVZUAT BİLGİ SİSTEMİ VE TUTANAK OTOMASYON SİSTEMİ" HAYATA GEÇİRİLİYOR...
TBMM'nin önemli projelerinden olan Mevzuat Bilgi Sistemi (MBS)" ve "Tutanak Otomasyon Sistemi" hayata geçiriliyor. Meclis Başkanı Arınç'ın da katılacağı projenin tanıtım toplantısı bugün saat 11.00'de Küçük Grup Salonunda yapılacak.
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin önemli projelerinden olan "Mevzuat Bilgi Sistemi (MBS)" ve "Tutanak Otomasyon Sistemi" projelerinin tanıtım toplantısı bugün saat 11:00'de TBMM Küçük Grup Salonu'nda yapılacak. TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın katılımıyla yapılacak projenin tanıtım toplantısına milletvekilleri, üst düzey bürokratlar ve meclis çalışanları da katılacak.

Projeler, Genel Sekreter Yasama Hizmetleri Yardımcısının koordinatörlüğünde, Kanunlar ve Kararlar Müdürlüğü, Kütüphane Dokümantasyon ve Tercüme Müdürlüğü, Tutanak Müdürlüğü ile Bilgi İşlem Müdürlüğü'nün işbirliğiyle yürütülüyor.