2010-10-22 - 09:16
SURİYE HALK MECLİSİ HEYETİ, TBMM'DE TEMASLARDA BULUNACAK
TBMM Başkanlığı'nın konuğu olarak ülkemizde bulunan Suriye Halk Meclisi Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Suleiman Haddad ve beraberindeki parlamento heyeti, bugün saat 11.15'de TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Murat Mercan ile komisyon toplantı salonunda bir araya gelecek.
TBMM Başkanlığı'nın konuğu olarak ülkemizde bulunan Suriye Halk Meclisi Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Suleiman Haddad ve beraberindeki parlamento heyeti, bugün saat 11.15'de TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Murat Mercan ile komisyon toplantı salonunda bir araya gelecek. Mercan, konuk heyet onuruna öğle yemeği verecek.

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkan Yardımcısı Yılmaz Helvacıoğlu, saat 15.00'de konuk heyet ile komisyon toplantı salonunda bir görüşme yapacak.

Saat 16.00'da Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Bakanı Vahit Kirişçi ile komisyon toplantı salonunda bir araya gelecek olan Suriye Halk Meclisi Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Suleiman Haddad ve beraberindeki parlamento heyeti, aynı gün ülkemizden ayrılacak.

(09.18)