2006-06-10 - 15:00
TBMM BAŞKANI ARINÇ'TAN OKTAY EKŞİ'YE KUTLAMA MESAJI...
TBMM Başkanı Arınç Dünya Basın Konseyleri Birliği Başkanlığı'na yeniden seçilen Oktay Ekşi'ye gönderdiği kutlama mesajında, Ekşi'nin başkanlığa seçilmesinin ülkemiz adına gurur verici bir durum olduğunu kaydetti.
TBMM Başkanı Bülent Arınç Dünya Basın Konseyleri Birliği Başkanlığına yeniden seçilen Basın Konseyi Başkanı Oktay Ekşi'ye bir kutlama mesajı gönderdi.

Meclis Başkanı Arınç mesajında, Oktay Ekşi'nin Dünya Basın Konseyleri Birliği Başkanlığı'na yeniden seçilmesinin ülkemiz adına gurur verici olduğunu belirtti.

TBMM Başkanı Arınç mesajında şöyle dedi:

"Dünya Basın Konseyleri Birliği Başkanlığına yeniden seçilmenizi büyük bir memnuniyetle karşıladım.

Önde gelen gazetecilerimizden biri olarak böylesine önemli bir basın kuruluşuna yeniden başkanlık edecek olmanız, ülkemiz adına gurur verici bir durumdur.

Tüm basının ve çalışanlarının da gurur duyduğu Dünya Basın Konseyleri Birliği Başkanlığı'na yeniden seçilmeniz dolayısıyla sizi kutluyor ve selamlarımı iletiyorum."