2007-11-21 - 23:00
"TÜRKİYE EURO 2008 FİNALLERİNDE"
TBMM Başkanı Köksal Toptan, (A) Milli Futbol Takmı'nın Bosna-Hersek Milli Takımı'nı yenerek 13. Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkını elde etmesi nedeniyle Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'a kutlama mesajı gönderdi
TBMM Başkanı Köksal Toptan, (A) Milli Futbol Takmı'nın Bosna-Hersek Milli Takımı'nı yenerek 13. Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkını elde etmesi nedeniyle Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'a kutlama mesajı gönderdi.

Toptan mesajında, (A) Milli Futbol Takımı'nın ''dost ve kardeş'' Bosna-Hersek Milli Takımı'nı mağlup ederek 2008 yılında yapılacak olan Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkı elde etmesinden büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Norveç galibiyetinin ardından alınan bu galibiyetin, Türk Milleti'ni ''büyük sevince boğduğunu'' ifade eden Toptan, mesajında şunları kaydetti:

''Bize bu mutluluğu ve sevinci yaşatan başta futbolcu ve teknik heyet olmak üzere tüm emeği geçenleri yürekten kutluyorum.

Geçmiş yıllarda dünya üçüncüsü olan Futbol Milli Takımımızın Euro 2008'de de önemli başarılar kazanacağından şüphem yoktur.

Milletimizin kendilerine olan inancını yanlarında hisseden futbolcularımız üzerine düşen görevi en iyi şekilde yaparak bu başarıyı
elde etmişlerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkı kazanan A Milli Futbol Takımımızı bir kaz daha tebrik ediyor, sporcu, teknik heyet
ve federasyon üyelerine selam ve sevgilerimi iletiyorum.''