MİLLETVEKİLİNİN İLK İMZASININ BULUNDUĞU MECLİS GENEL GÖRÜŞME ÖNERGELERİ
Mehmet ŞANDIR
Mersin - MHP
Dönem Taksim/
Esas No
Tarihi Önergenin Başlığı ve Özeti
24 8/22 02-11-2012 MHP Grubu adına Grup Başkanvekilleri Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve İzmir Milletvekili Oktay VURAL'ın, ülkemizde kurulu hava savunma sistemleri ve radarların etkinliğinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir genel görüşme açılmasına ilişkin önergesi.
24 8/24 05-11-2012 MHP Grubu adına Grup Başkanvekilleri Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve İzmir Milletvekili Oktay VURAL'ın, sağlık kurumlarında performansa dayalı ek ödeme sisteminin yarattığı sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir genel görüşme açılmasına ilişkin önergesi.
24 8/23 05-11-2012 MHP Grubu adına Grup Başkanvekilleri Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve İzmir Milletvekili Oktay VURAL'ın, engelli vatandaşların sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir genel görüşme açılmasına ilişkin önergesi.
24 8/19 02-11-2012 MHP Grubu adına Grup Başkanvekilleri Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve İzmir Milletvekili Oktay VURAL'ın, yabancılara yapılan taşınmaz satışlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir genel görüşme açılmasına ilişkin önergesi.
24 8/7 31-01-2012 MHP Grubu Adına Grup Başkanvekilleri İzmir Milletvekili Oktay VURAL ve Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR'ın, Fransa'da sözde Ermeni soykırımının inkarını suç sayan kanun kabul edilmesi sonucunda oluşturulacak politikalar konusunda bir genel görüşme açılmasına ilişkin önergesi.
24 8/17 02-11-2012 MHP Grubu adına Grup Başkanvekilleri Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve İzmir Milletvekili Oktay VURAL'ın, ülkemizin ekonomi ve dış ticaret politikasının değerlendirilerek alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir genel görüşme açılmasına ilişkin önergesi.
24 8/ 22-05-2013 MHP Grubu adına Grup Başkanvekilleri Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve İzmir Milletvekili Oktay VURAL'ın, Türkiye'nin Suriye konusundaki dış politikasının bütün boyutlarıyla değerlendirilmesi konusunda bir genel görüşme açılmasına ilişkin önergesi.
24 8/15 02-11-2012 MHP Grubu adına Grup Başkanvekilleri Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve İzmir Milletvekili Oktay VURAL'ın, Kuzey Afrika ve Ortadoğu'da yaşanan gelişmelerin ülkemiz üzerindeki etki ve sonuçları konusunda bir genel görüşme açılmasına ilişkin önergesi.
24 8/ 31-01-2013 Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel ve 20 Milletvekilinin, esnaf ve sanatkarların sorunları konusunda bir genel görüşme açılmasına ilişkin önergesi.
24 8/9 24-04-2012 MHP Grubu adına Grup Başkanvekilleri İzmir Milletvekili Oktay VURAL ve Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR'ın, Suriye konusundaki Türk dış politikasının temel hedef ve çizgisi konusunda bir genel görüşme açılmasına ilişkin önergesi.
24 8/10 23-05-2012 MHP Grubu adına Grup Başkanvekilleri Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve İzmir Milletvekili Oktay VURAL'ın, kamu çalışanlarının özlük haklarının belirlenmesi amacıyla yapılan toplu sözleşme süreçlerinde yaşanan sorunların değerlendirilmesi konusunda bir genel görüşme açılmasına ilişkin önergesi.
24 8/16 02-11-2012 MHP Grubu adına Grup Başkanvekilleri Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve İzmir Milletvekili Oktay VURAL'ın, denizcilik ve deniz ticaretinin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir genel görüşme açılmasına ilişkin önergesi.
24 8/14 02-11-2012 MHP Grubu adına Grup Başkanvekilleri Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve İzmir Milletvekili Oktay VURAL'ın, TOKİ uygulamalarından mağdur olan vatandaşların sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir genel görüşme açılmasına ilişkin önergesi.
24 8/18 02-11-2012 MHP Grubu adına Grup Başkanvekilleri Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve İzmir Milletvekili Oktay VURAL'ın, büyükşehirlerde artan şiddet ve asayiş olaylarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir genel görüşme açılmasına ilişkin önergesi.
24 8/20 02-11-2012 MHP Grubu adına Grup Başkanvekilleri Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve İzmir Milletvekili Oktay VURAL'ın, yeni eğitim sisteminin ortaya çıkardığı sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir genel görüşme açılmasına ilişkin önergesi.
24 8/21 02-11-2012 MHP Grubu adına Grup Başkanvekilleri Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve İzmir Milletvekili Oktay VURAL'ın, Suriye ile sınırı bulunan illerin ekonomik sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir genel görüşme açılmasına ilişkin önergesi.
24 8/4 20-10-2011 MHP Grubu adına Grup Başkanvekilleri Mersin Milletvekili Mehmet ŞANDIR ve İzmir Milletvekili Oktay VURAL'ın, terör olaylarında yaşanan artış ve terörle mücadele konusunda bir genel görüşme açılmasına ilişkin önergesi.